MENÜ

Adana At yarış tahminleri - 19 Şubat Pazar

Pazar Adana At yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom Yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için kupon hazırladı.

Adana At yarış tahminleri - 19 Şubat Pazar

19 Şubat Pazar Adana At yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom Yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için kupon hazırladı.

BY ZAZA ile mutlu son

1.AYAK: Yeşiloba’da az atlı ama denk mücadelelerle karşı karşıyayız. Hiç para vermeye de bilir, değişik bir para da verebilir. İzleyip göreceğiz. Sözlerime PERHANE, ile başlamak istiyorum. İstanbulda zaman zaman başarılı yarışlarını izlesek de, Adana’ya getirilip kaba kuma çıkınca kısrak bir anda farklılaştı, burda değişik mesafelerde katılmış olduğu 4 koşusunun 3’ünü kazanırken diğerinde ikinci oldu ve buram buram kaba kum atıyım dedi, devamını getirebilir, kuponlarda öncelikle bulunmalıdır. Rakip gördüğüm iki isim var, bunlardan SİNCAP GÜL, son startını 3.5 ay aradan sonra koşup başarılı bir ikincilik elde etmişti, uzun mesafelerde daha önce 6 kez kazandı, ŞAMPİYON antrenörü MURAT BEKMEZCİ tarafından itina ile hazırlanan bir isim olup, artan kondüsyonuyla 7 yapabilir. Üçüncü şans verdiğim isim ise, SİNCAP GÜL’ün ikinci olduğu yarışın kazananı TATVAN KIZILCA. O yarışında Sadettin Boyraz ilk kez binmişti kazandı, zaten bana göre ülkenin tempo atlarına en iyi binen jokeyidir. Kendisiyle aynı stilde olan ‘’Ezgili’’nin durumuna göre yarış içerisinde insiyatif alıp atı yine fotoya atmak için elinden geleni yapacaktır, kısrak çok iyi duruma geldi, mesafe de tutuyor, yerimiz varsa ekleyelim.

2.AYAK: Burasını, Ya BİLBİLAN kazanır, ya da koşu BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KONSEYİ’nde karara bağlanır. Ben bugun iki kupon yapacağım ufak kupona tek atıp, geniş olana ayrımsız sekiz at yazacağım. BİLBİLAN’ın, son yarışını ciddiye almıyorum, zaten starttan da geç çıkmıştı o grupla bu grup arasında dağlar kadar fark var, ki o gruplarda da bana göre iş yapar, bu kez pilotuna dönmüş, bu zaman kadar kazanmış olduğu tüm yarışları S.Boyraz’la kazandı, hemcinslerine kiloyu verebilir. ATILIM, DALGACI, SEVİLAY, SIR PERDESİ, ÇIKMANGÜLÜ, İMHAN, TEZGEL GÜR rakip sıralamamdır. Siz değerli okuyucularımız bütçeleriniz dahilinde dilerseniz risk eder tek atar, dilerseniz diğer atlardan tercih yapabilirsiniz, benim ikilimde kaldığım bir yarış.

3.AYAK: ATEŞ KUŞU, moral bulsun diye zayıf gruba deklare ettiler o da idman yaptı ahırına elini kolunu sallaya sallaya gitti, geçen sene bir ara bazı sıkıntıları olduğunu duymuştum onlar olmasa gerçek bir açık yarış atı, yine kanatlarını açıp fotoya süzülebilir, favorimdir. LA GUARDIA, yanına geldiği atı atlamamaya başladı, geçecekmiş gibi geliyor, kalıyor, umarım bu huyunu uzatmaz, bir önceki ‘’GLOIN’’ in kazandığı yarışta özellikle bu dikkatimi çekti, eğer önde kısa mesafeden dolayı ya sana ya bana inatlaşmaları olur ilk 400 metre 24.5 civarı veya altında geçilirse şansını bir hayli yüksek görmekteyim. Son 3 aylık zaman diliminde bambaşka yarışlar yapmaya başlayan eli kulağındaki LASER BOY, formunda önemli gelişmeler gözlenen ve geçen sene unutulduğu yarışlarda gerçekleştirdiği koşularla milleti ters köşe yapmayı çok seven MY HEART, bu zamana kadar koştuğu 18 koşusunun 10’unu açık yarışlarda yapan, bu açık yarışlardan 3’ünü kazanan, verdiği ara sürecinde tedavisi yapılıp dinçlik sürpriz yarışı yapma ihtimali bulunan FOREVER HERE, koşuda şanslı gördüğüm diğer isimlerdir.

4.AYAK: KADHAN’ın maşallahı var. Kazanmış olduğu son üç koşusunun ikisi açık yarışlarda diğeri Kısa Vade. Bunların her üçünü de orta mesafede kazandı, aynı performansını uzunda gösterirse zaten kimseye şans tanımaz. Ama isterse 100 metre önde kazansın ben mesafede bir kez görmeden kesin bir şey demek istemiyorum. Önde ağır favori önermekle birlikte, uzun mesafe deneyimi olup açılmış atlardan POYRAZ ATEŞİ ile ŞAHİNGÖZ’ü ilk planda rakip görmekle birlikte, verdiği uzun aradan sonra gördüğü yarışında nefes yapan, başarılı antrenörü ALTUĞ ÇEKENOĞLU’nun üzerine titrediği HARPUTHAN’ı da artan kondüsyonuyla sürpriz adayımdır.

5.AYAK: 2’liden 3’lüye dönünce farklılaşan SCAMP, son startında jokeyini düşüren kalite TRITON, şehrin beğenilen atlarından DOWN TOWN, öne çıkan isimler.

6.AYAK: BY ZAZA, ile mutlu son.

Gökhan Yalçınkaya'nın Adana kuponu

4,3,6 // 1,2,4,6,7,8,3,5 // 3,4,1,5,7 // 3,5,4,2 // 1,4,2 // 2


Haberin Devamı
YORUM YAZ