MENÜ

Adana at yarış tahminleri - 18 Şubat Cumartesi

Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya Adana programını yorumladı ve sizler için kupon hazırladı.

Adana at yarış tahminleri - 18 Şubat Cumartesi

18 Şubat Cumartesi Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya Adana programını yorumladı ve sizler için kupon hazırladı.


NEW DAY geceyi aydınlatır

Yazar: Gökhan Yalçınkaya

1.AYAK: BABA ATLI, geçen sene İstanbul'da istikrarlı yarışlar yapıyordu. Kasım ayı sonunda safkan geriye alındı tedavisi yapıldı, Adana’ya getirildi, yeni yaşında burda kaba kumda katıldığı her iki koşusuda gayet başarılıydı, özellikle son startında İMPARATOR'a geçilirken arkasına aldığı iki at ‘’LOKOMOTİF ile TUNAHANBEY ’’ gibi bu gruptan daha iyi atlardı, aslında 58 kiloya bir apranti bindirilebilirdi, at çok iyi durumda olduğu için muhtemelen yarışı riske etmek istemiyorlar ve safkan iki yarıştır Ahmet Çelik’le iyi uyum sağladığı için devam ediyorlar, önde ekürisi ‘’GÖKÇEER’’i koşuyu süratlendirsin diye fedai olarak gönderecekler, sprinter BABA ATLI’yla da işi bitirmeye çalışacaklar, eğer safkan sıkletinden çok etkilenmezse bu grubu geçer, aksi takdirde bana göre üç atın daha şansı var. Bu isimler, yakın ara koşacak olmasına rağmen eli kulağındaki mesafe tutan DİRANŞAN, 61 kiloyla kazandığı yarışta göz dolduran ve bu kez aynı binicisiyle 53’e koşacak olan GÜLEN EFE, 8 aylık Güneydoğu yolculuğundan sonra yeniden yabancısı olmadığı ve daha önce 2 kez kazandığı Adana pistine geri dönen ve son startına oranla 8.5 kilo gibi ciddi sıklet düşen PALA TUMBUL’dur.

2.AYAK: Kilo farklarının şansları eşitlediği dişilere ait bu yarışı günün en dengesiz koşusu olarak görmekteyim. Kalabalık tutulması taraftarıyım. Ama bütçesi olan var olmayan var. Ben sıralamamı vereyim, istediğinizi çıkarmak sizlerin bileceği iştir. ULUÇKIZI, CANIM ÇİDEM, NASİBİN, FÜLANE, JEKFER, GÜLDİKEN, DEKOLTE, KALENDER KIZ

3.AYAK: Uzun mesafelerde katıldığı son iki yarışında da ‘’SEFİR BEY ’’e yarım boylarla geçilen NEW DAY, bu kez Matadorla start alacak olup, bu değişimin safkanı olumlu yönde etkileyeceği kanaatindeyim. Şanlıurfadan çok formda gelecek rakibi olmasına rağmen, uzun mesafede ERKEK AT, DİŞİ AT dengesini ERKEK yönünde ağır bastırıp bu kez kazanmasını bekliyorum, bankomdur.

4.AYAK: DUQUAN, için söyleyeceğim tek şey maşallah, bana extra yorum yapacak bir durum yok. MISTER STRONG, aradan sonra koştuğu ikinci yarışını kolay kazandı, son beş koşusunun üçünde GRUP 1 koşmuş bir isim ona da maşallah. TIME FEEL, 4 ay aradan sonra koştuğu her iki yarışını kazanırken bir maşallah da ona diyor ve formda bu üç atı yazıyorum.

5.AYAK: Son 8 yarışının 3’ünde açık yarış, 4’ünde Kısa Vade koşan LORD, uygun grupta favorimdir. Uzunlardan bu mesafeye dönecek olmasına rağmen 3 ay önce bu mesafede kazanan istim üzerindeki BOZTEPEBEYİ, zaman zaman ters yarışlar yapan OĞLUM EJDER, 2.5 ay aradan sonra iki yarış görüp yeterli düzeye gelen OĞLUM BURAK, rakip sıralamamdır.

6.AYAK: RED ANGEL, HUMBARA, BAHATHER, KIZILŞAHİN, ÇELEBİ MAHMUT öne çıkardığım isimlerdir.

Gökhan Yalçınkaya Adana kuponu

1,4,3,8 // 4,6,5,1,7,8,10,3 // 1 // 2,3,4 // 2,1,6,5 // 5,3,7,2,1

Haberin Devamı
YORUM YAZ