MENÜ

Şanlıurfa At yarış tahminleri - 13 Şubat Pazartesi

Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya Urfa yarışları ile ilgili tahminler yaparak sizler için kupon hazırladı. 13 Şubat Pazartesi Şanlıurfa at yarış tahminleri.

Şanlıurfa At yarış tahminleri - 13 Şubat Pazartesi

13 Şubat Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya Urfa yarışları ile ilgili tahminler yaparak sizler için kupon hazırladı.

GÖKHAN YALÇINKAYA // ŞANLIURFA

AKYILDIRIM’a yine güveniyorum

1.AYAK:Kilo faktörlerinin şansları eşitlediği dişilere ait denk bir mücadeleyle başlıyoruz. Önceliği TUMBUL FUNDA’ya veriyorum. Son startı 5.5 ay aradan sonraydı, arap atı olmasına rağmen çok iyi koştu, sonrasında galobunda gerçekleştirdiği derecesini incelersek dinçlik yapmadığını anlarız, dolayısıyla artan kondüsyonuyla daha iyi koşacaktır. İlk rakip gördüğüm isim TEKFORDUNGÜLÜ, yakın takipçilerim bilirler kaç yarıştır veriyorum bir türlü karşılık veremiyor, kısrak artık kendini unutturdu, tam mesafesinde koşuyor, ve önde kaçak at sayısı fazla olduğu için yüksek tempoda gidecek yarışın gidişatı lehine gözüküyor, zaman zaman yaşadığı trafik sıkıntısını tekrarlamazsa hemcinslerinin yanında bu kez sesini yükseltebilir, dikkat! 1.5 sene sonra nihayet birincilikle tanışan ve her zaman söylediğim gibi arap atlarında zor kazanan isimlerin o zinciri kırdı mı devamını getirme ihtimallerinin yüksekliği doğrultusunda ve 3 haftalık dinlenme sürecinin dinçliği, artı moral ve fit durumuyla yine çok şanslı gözüken KIMIZ, ile zaman zaman ters yarışlar yapan ayağına çabuk kısrak İÇİMSU yarışta tuttuğum diğer isimlerdir.

2.AYAK:BABA SÖNMEZ, bana göre bölgenin en ters atlarından biri, üzerine yorum yapacağım bir safkan değil, nerde nasıl koşacağını kestirmek zor, kafası atınca enteresan yarışlar yapıyor, onu bir en başta işaretleyim. DERVİŞDAYI, çok yakın ara koşacak olmasına ve mesafenin uzundan 1400’e dönecek olmasına rağmen, hem at form tuttu, hem iki yarış önce bu mesafede kazanmıştı, ki zaten rakipleri de sık koşan isimler, at yine çok şanslıdır. BÜRKAN, 1.5 ay aradan sonra yarış gördü, gençliğinde kimleri geçmedi ki? 11 yaşında olmasına rağmen artan kondüsyonuyla kalitesini konuşturabilir. Uzun süredir yakın markajımda olan sürpriz adayım FAKİ BEY, hem ekürisi hem kendisi kısa süre dinlendikleri için dinçlik yarışı yapabilme ihtimalleri olan YÜREKKAAN, bir de ne zaman bombayı patlatsa benim o gün mutlaka birşeyler bulduğum için uğuruna inandığım GUTİ bütçeler dahilinde değerlendirilmesi gereken diğer isimlerdir.

3.AYAK:AKYILDIRIM’ım aslanım geçen size beni mahcup etmedi, mesafe uzamasına rağmen ona güvenim yine tamdır.

4.AYAK:Son tabelasında yeniden düzeldiğinin sinyalini veren TEKÇAPKAN, bu kez 60 kilodan 55’e düşecek, safkanı rahatlatacaktır. Çok sık koşmaya başlasa da iyi form tutan istim üzerindeki AZADAĞA, 9 gün önce açık yarış koşan UÇAR KAAN, uzuna ilk kez çıkacağı bir kez görme taraftarı olduğum HOZANBEY, mesafeye yatkın sprinter KARAÇDAĞLU rakip sıralamamdır.

5.AYAK:ACUN, YÜRÜSURHAT, MISS ERCİŞ, KARTALBABA sıralamam.

6.AYAK: ŞANLIKAYA, FIRST IS FIRST, SANGRIA, SEA DRAGON, EZBERBOZAN, WARHEAD sıralamam.

Gökhan Yalçınkaya'nın Şanlıurfa kuponu

7,8,4,3 // 1,5,8,6,13,7 // 1 // 12,1,3,2,10 // 1,16,14,4 // 9,18,17,15,4,6

Haberin Devamı
YORUM YAZ