MENÜ

Rıdvan Dilmen'den şampiyonluk yorumu!

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV Spor ekranlarında Galatasaray - Kayserispor maçını değerlendirdi. Dilmen, programın devamında sezon sonu 70 puanı geçenin şampiyon olacağını ve Beşiktaş'ın 70 puanı geçeceğini ifade etti.

Rıdvan Dilmen'den şampiyonluk yorumu!

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Kayserispor maçını değerlendirdi.

Dilmen, ilk yarının ardından şunları söyledi:

İşte Dilmen'in maçın ilk yarısındaki değerlendirmeleri:

"Muslera tecrübeli bir kaleci ama senin takımın kısaysa iki direğede adam koy. Niye boş bırakıyorsun? Son 2 maçta 7 gol atan Kayserispor, ve bugün maça baktığımızda maç %23 Galatasaray sahasında oynanmış. Galatasaray, Kayserispor ceza sahasına bir kez girdi. Avrupa'dan biri gelse hangisi 3. takım anlayamaz. Galatasaray çevirebilir. İkinci yarıda oyuncu değişikliği olur ama kimleri alır bilmiyorum. "

Usta yorumcunun maçın ardından yaptığı yorumlar ise şu şekilde:

"Haftanın en karlı takımı Beşiktaş oldu. Türkiye'de matematiği en iyi bilen kim varsa gelsin, Galatasaray'ın son bölümde ne oynadığını bilemez.

Sergen Yalçın ile birlikte Kayserispor devre arasını çok iyi değerlendirmiş. Tabanca gibi takım yapmışlar.

(Cengiz Özyalçın'a canlı yayında yapılan protesto ile ilgili olarak) Canlı yayın, sıcağı sıcağına mikrofonların karşısına çıkmak kolay değil. Medeni ölçülerde beyaz mendil saydılar. Cengiz Özyalçın da çok beyefendice karşıladı. Bedeni eğitimi öğretmenleri de saygın insanlardır ancak öğretmenin bir saygınlığı olacaktır. Saygınlığı liderler kazanırlar.

Frikiği Podolski kullanır diye düşünüyordum. Ancak o kadar disiplinsizlik ve antenörü dinlemezlik var ki... "

Dilmen'den şampiyonluk yorumu

NTV Spor'un ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı için de tahminde bulunurken, "70 puanı geçen şampiyon olur diye düşünüyorum. 70 puanı da Beşiktaş geçer bence" dedi.


ÖZET | Galatasaray - Kayserispor maç sonucu: 1-2

Haberin Devamı
YORUM YAZ