MENÜ

İstanbul At Yarış Tahminleri - 11 Şubat Cumartesi

11 Şubat Cumartesi İstanbul At Yarış Tahminleri. İstanbul Hipodromu'nda zevkli bir program var. Fanatik At Yarışı Yazarı Ümit Bekmezci İstanbul At Yarışlarını sizler için yorumladı.

İstanbul At Yarış Tahminleri - 11 Şubat Cumartesi

11 Şubat Cumartesi İstanbul At Yarış Tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci İstanbul yarışlarını yorumladı.


Paix usta pilotuyla tek

Ümit Bekmezci // İSTANBUL

1.AYAK: İstanbul'da altılı ganyan birbirine hayli denk Arap taylarının mücadelesi ile başlayacak olup dikkatli olmakta fayda görürürüm. Benim bu ayaktaki sıralamam: Ertaş, Yunus Gibi, Yalçın, Ağrı Dağı Fırtınası, Tezcanlı, Alemin Kralı, Kazdağı, Saygon ve Korik.

2.AYAK: Gelişme içindeki Kınalı Kuzu benim favori safkanımdır. Montego sorunlarından arınıyor ve bu kez en iddialı isimlerden olur. Habilden için fazla söze gerek yok, çok formda. Ekürili ve formda Candostum, hep iyi görünen Gezegen ve Aslanparçası benim birlikte tuttuğum isimlerdir.

3.AYAK: Formunun zirvesindeki Paix sağlık tedavisinden dönen yetenekli jokeyi Uğur Polat'ın idaresinde bana göre günün teki olacaktır.

4.AYAK: İyi duruma sahip Derin Sultan bu kez kazanmaya oldukça yakın görünmekte. Bu kısrak beklenenden eksik koşarsa bu kez Nilda, Veli Can kızı ve Rengül devreye girebilecek isimlerdir.

5.AYAK: Üçüncülükler serisinde mesafenin kısalığından etkilenen safkanımız Scifo bu kez aradığı koşullarda kazanmaya en yakın isim iken tek ciddi rakibimizin Teen Wolf olduğunu düşünüyorum.

6.AYAK: Benyoğum yeniden toparlandı ve dikkat çekmesi adına ben bu safkanı başta öneriyorum. Bu safkanın yanı sıra sprinter Alderamin ve seri safkan Birkasım benim tuttuğum diğer isimlerdir. Tüm yarış severlere bol şanslar diliyorum.

Ümit Bekmezci'nin İstanbul kuponu

1-4-9-8-7-2-3-5-6 // 9-10-3-11-6-5 // 2 // 2-5-6-1 // 7-9 // 2-1-6

Haberin Devamı
YORUM YAZ