MENÜ

Adana At yarış tahminleri - 11 Şubat Cumartesi

Adana At yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya Yeşiloba Hipodromu'ndaki yarışlar öncesi tahminlerini yaptı ve sizler için kupon hazırladı.

Adana At yarış tahminleri - 11 Şubat Cumartesi

11 Şubat Cumartesi Adana At Yarış Tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya Adana yarışlarını sizler için değerlendirdi.

Gökhan Yalçınkaya // Adana

ASALETLİ günün favorisi

1.AYAK: Yeşiloba altılı ganyana dengesiz bir koşuyla başlıyoruz. Gruba göre çok kaliteli olup ama eski gücünden eser olmayan atlar var, aradan sonra yarış görenler var, kanama sıkıntısını olduğum bildiğim bir kısrak var, ama yarış içinde nükseder mi etmez mi bilemiyorum emin olmadığım için ismini verip de kimseyi ters köşe yapmak istemiyorum. Bunların dışında daha şanslı gördüğüm atlara daha tecrübesiz aprantiler binmiş. Kısaca bana göre risk alınacak yarış değil. Sıralamam; BÜNYAN, BİLGİLİKIZ, KALENDER KIZ, PAMUK NİNE, BEYAZ ÖRTÜ, ALBURAK KIZI şeklindedir. At eksiltmek sizlerin insiyatifindedir.

2.AYAK: Son yarışlarında yakın aralarla 2-3-4 olan SAGAMİ, BAŞYİĞİT, MOUNTAIN EAGLE üçlüsü için bu kez mesafe 100 metre kısaldı, bakalım dengeler değişecek mi, üçüne eşit şansı veriyorum. Biraz açarsak bu isimleri SAGAMİ ‘’ SUWAKO’’ gibi açık yarış kazanmış çok iyi bir kum atının anneden kardeşi, BAŞYİĞİT ‘’JANO GRANDE’’ nin anneden kardeşi, ilk kez A.Çelik’in kantarmasını tanıyacak, MOUNTAIN EAGLE, ise ‘’PETEKCAN ve STEPPE EAGLE’’ gibi ayağına çabuk isimlerin anneden kardeşi olduğu dipnot ilavelerimdir. Formunda önemli gelişmeler gözlenen ve iki yarıştır uzunlarda tabelada dolaşıp duran TOPÇU OĞUZHAN’da bu kez orta mesafede sürpriz adayımdır.

3.AYAK: DAŞTANBEY, son dönemin iyi form tutan atlarından biri, yarışları ortada extra bir analizim yok, tek diyeceğim uzundan bu mesafe dönüyor ama bu mesafede 3 katı daha iyi koşar, ki zamanında Bursada kendisine binen bir jokey arkadaşım da mesafe ayırt etmiyor ama en iyi orta mesafede koşuyor diye özellikle söylemişti. YOLDAŞ, aradan sonra üst üste yarışlar koşarak artık yeterli kıvama geldi, öyle ki bu kez Selim Kaya daklere olmuş. TAŞÇI PEHLİVAN, son startında umulmadık rakibine geçildi, artık tırnağının ucunda, bu kez mesafe 200 metre uzadığı için safkan rahatlayacaktır fişi çekebilir. Son startında açık yarış koşan ve o koşusu 2.5 ay aradan sonraki ikinci yarışı olan GÖKKURT ile verdiği aradan sonra tedavisi tamamlanan dinçlik yarışı yapacak olan ters at SEZAR ikilisi de cazip at arayanlara diğer ilavelerimdir.

4.AYAK: BİLDENHAN ile TEK ZULUT ikilisi önde birbirlerini yemezler, dengeli giderlerse her ikisinin de şansını çok yüksek görmekteyim, eşit şansı vermekteyim. Aksi inatlaşmalar olursa eli kulağındaki KIZILTUĞ ikisini de avlar.

5.AYAK: ASALETLİ, bankom.

6.AYAK: Uzun süredir takibimde olan bombam OCEAN SERAPH, ard arda iki tane orta mesafe kazanan uzun performansına baktığımızda bir kez kazanma tecrübesi bulunan HÜRKUŞ, zaman zaman ters yarışlar yapan SHIBUMI, son startında verdiği aradan etkilenen JAMAICA GIRL, geçen haftaki yarışında yeşil ışık yakan LADİN, sıralamamdır.

Gökhan Yalçıkaya'nın Adana kuponu

4,3,7,8,2,1 // 10,2,8,11 // 1,6,4,2,3 // 2,6,4 // 2 // 1,3,5,8,4

Haberin Devamı
YORUM YAZ