MENÜ

Muhsin Ertuğral'dan Galatasaray açıklaması

Galatasaray'da Riekerink'in yardımcılığına getirileceği iddia edilen teknik direktör Muhsin Ertuğral konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Muhsin Ertuğral'dan Galatasaray açıklaması

Galatasaray'da Jan Olde Riekerink'in ekibine katılacağından bahsedilen teknik direktör Muhsin Ertuğral, konuya açıklık getirdi.

"Bana gelen teklif yok"

Ajansspor'a konuşan Ertuğral, "Bana gelen bir teklif yok. Basında haber çıkmış. Daha önce Galatasaray'da sportif direktör olarak çalışmam gündemdeydi. Ünal Aysal başkandı, Ebru Köksal yöneticiydi. Uzun süre görüştük; ancak sonra yönetim değişti; hayata geçiremedik. Galatasaray çok önemli bir kulüp. Elbette ülkeme dönüp, hizmet etmek önemli. Ancak ortada bir teklif yok; herhangi bir konuşma dahi yok. Dolayısıyla takımın başında bir teknik direktör varken, bunları konuşmak bana yakışmaz" dedi.

Milli takım teknik direktörlüğü

Güney Afrika Milli Takımı teknik direktörlüğü için ismi ilk sırada gösterilen Ertuğral, "Güney Afrika Milli Takımı'nda çalışma olasılığım var. Lig temsilcileri beni istiyor. Ancak kararı Futbol Federasyonu verecek. Eminim başka seçenekleri de vardır. Ben Güney Afrika Ligi'nde büyük başarılar elde ettim. O nedenle benim milli takım teknik direktörü olmamı isteyen hatırı sayılır bir kitle var. Gelişmeleri birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Yeni Arda Turan geliyor: Buğracan Kırmızıtaş


Hagi mi - Alex mi? Futbol camiası cevapladı!


Muslera: Teklif gelirse kabul ederim

Haberin Devamı
YORUM YAZ