MENÜ

Adebayor, Başakşehir'e hayran kaldı: İyi ki buradayım

Kulübe çok çabuk alışan, hatta hayran kalan Togolu yıldızın yöneticilerle yaptığı görüşmede duygularını, “Dışarıdan sürpriz bir başarı gibi gözüküyor ama gelince anladım ki, bu takım daha fazlasını hak ediyor” sözleriyle aktardığı belirlendi.

Adebayor, Başakşehir'e hayran kaldı: İyi ki buradayım

Başakşehir’in transfer son gününde kadrosuna kattığı Emmmanuel Adebayor, yeni kulübünden son derece memnun. Hemen hemen her transfer döneminde adının anıldığı büyük takımlar olmasına rağmen tercihini Başakşehir’den yana kullanan Togolu yıldız, daha 10 gün bile olmadan kulüpteki ortama ve kulüp yapısına hayran kaldı. Başarılı oyuncunun, transferinde başrol oynayan yöneticilerle yaptığı görüşmede, “Başakşehir’in başarısı dışarıdan sürpriz gibi görünebilir. Ancak bu kulübün içine girdiğinizde her anlamda anlıyorsunuz” diyerek memnuniyetini dile getirdiği öğrenildi.

‘Tesis ve stat harika’

“Başakşehir’e iyi ki gelmişim” diyen Adebayor’un, “Muhteşem bir tesise ve stada sahibiz. Futbolcuların rahat edebilmesi için her şeyin düşünüldüğü bir ortam var. Yani aslında Avrupa seviyesinde bir kulübüz. Buraya güzel işler yapmak için geldim. Ancak geldikten sonra aslında daha fazlasını yapmam gerektiğini anladım. Başakşehir’in şampiyon olması için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ