MENÜ

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde taraftar sahaya atladı!

Tünel önünde gerilim arttığında, yedek kulübesinin arkasındaki tribünden bir taraftar sahaya atladı. Tünelin oraya doğru yönelen taraftar son anda durduruldu. Maçın son bölümünde ise sahaya giren bir seyirciyi Beşiktaşlı futbolcular engelledi.

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde taraftar sahaya atladı!

Saha içerisindeki gerilim, tribünlere de yansıdı. Van Persie ile yaşadığı olaydan sonra Tosiç’e çıkan kırmızı kart, Siyah-Beyazlı taraftarları çıldırttı. O anlarda bir grup Beşiktaşlı, sahaya girmeye çalışsa da güvenlik güçlerini aşamadı. Ortalık sakinleştikten sonra maç yeniden başladı. Ancak ilk yarı bitiminde, tünel önünde yaşanan olaylar, taraftarın da gerilimini yükseltti. Bu kez, soyunma odasının hemen arkasındaki tribünden bir Siyah-Beyazlı seyirci sahaya atladı. Bu kişi bir anda olayların olduğu taraf doğru yöneldi. Güvenlik güçleri bir kez daha tam zamanında müdahale etti. Amacına ulaşamayan ve yakalanan taraftar, yaka paça göz altına alındı. Ancak tribünlerin tansiyonu bir türlü düşmedi.

Fenerli futbolculara yöneldi

Maçın son saniyelerindeki bir pozisyonda Volkan Demirel topu kurtardı. Bu kez karşı tribünden bir seyirci aşağıya atladı, güvenlik görevlilerini de geçereke sahaya girdi. Fenerbahçeli oyunculara doğru yönelen bu şahsı, Beşiktaşlı futbolcular durdurdu. Arkadan koşan güvenlik güçleri bu taraftarı da göz altına alarak dışarı çıkarttı.


Oğuzhan Özyakup: Herkes karakterini belli etti bugün



Jelena'dan Van Persie'ye ağır sözler

Haberin Devamı
YORUM YAZ