MENÜ

İşte Dusko Tosic gerçekleri

Beşiktaş'ın Sırp savunma oyuncusu Dusko Tosic'in sözleşmesinin 2020'ye kadar uzatıldığı iddia edilmişti ancak tecrübeli oyuncu FANATİK'e yaptığı açıklamada haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

İşte Dusko Tosic gerçekleri

DHA'nın haberine geçtiğimiz sezon başında Gençlerbirliği ile biten sözleşmesinin ardından Beşiktaş ile sözleşme imzalayan ve bu sene gösterdiği başarılı performans ile dikkat çeken Dusko Tosic, Sırp basınına yaptığı açıklamada siyah beyazlı kulüple olan sözleşmesini uzattığını söyledi.

2020 yılına kadar Beşiktaş ile olan sözleşmesini uzattığını belirten Tosic "Yeni sözleşmeyle ilgili görüşmeler aniden oldu ve çok kısa sürdü ve iki taraf da bu durumdan memnun. Sözleşmem bittiğinde 35 yaşında olacağım. Bu emekli olmak için iyi bir zaman" ifadelerini kullandı.


Caner Erkin: 1,5 - 2 ay içinde dönebilirim


Tosic FANATİK'e konuştu

Beşiktaş editörümüz Gökmen Özcan, konuyla ilgili olarak tecrübeli savunma oyuncusu Dusko Tosic'e ulaştı ve olayın perde arkasını öğrendi.

Tosic, hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadğını belirtti ve sözleşme uzatma haberlerinin yalan olduğunu ifade etti.



Haberin Devamı
YORUM YAZ