MENÜ

ÖZET - Gençlerbirliği - Osmanlıspor maç sonucu: 1-1

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Gençlerbirliği ile Osmanlıspor 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi ekibin golünü Serdar Gürler, konuk ekibin golünü ise Musa Çağıran kaydetti. Maçtan önce geçtiğimiz hafta vefat eden Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın protokol ve stadyum içerisinde bulunan odasındaki koltuğu çiçeklerle süslendi.

ÖZET - Gençlerbirliği - Osmanlıspor maç sonucu: 1-1

Spor Toto Süper Lig'de cumartesi gününün açılış karşılaşmasında Gençlerbirliği - Osmanlıspor kozlarını paylaştı. İlhan Cavcav'ın hayatını kaybetmesinin ardından 19 Mayıs Stadyumu'nda buruk bir havada oynanan karşılaşma Serdar Gürler ve Musa Çağıran'ın attığı karşılıklı gollerle 1-1 berebere sona erdi. Bu sonuçla birlikte Osmanlıspor 27, Gençlerbirliği ise 23 puana yükseldi.

MAÇTAN DAKİKALAR:
6. dakika da orta sahadan Selçuk'un pası ile Rantıe kaleci Karcemasrkas ile karşıkarşıya kaldı. Ancak, Rentıe kötü bir vuruşla topu auta attı.
18. dakika da sol taraftan Murat'ın yaptığı orta kaleye yöneldi. Kaleci Karcemasrkas son anda topu kornere çeldi.
24. dakika da Selçuk Şahin'in uzun pasında Osmanlıspor savunması kafa ile topu uzaklaştırmaya çalıştı. Top Serdar Gürler'in önünde kaldı. Bu futbolcunun bekletmeden yapmış olduğu vuruşu, kaleci Karcemasrkas son anda kornere çeldi.
30. dakika da ceza sahasına yapılan ortada webo topu penaltı noktasına çıkardı. Umar'dan önce savunmada Luccas topu uzaklaştırdı.
41.dakika da Muhammet Bayır, Rantıe'yi ceza sahasında düşürdü. Maçın hakemi Serkan Çınar penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Serdar, topu ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
İKİNCİ YARI:
53. dakika da savunmadan çıkmakta zorlanan Gençlerbirliği'nde Selçuk'un kaptırdığı topta, Musa Çağıran yaklaşık 30 metreden vurdu. Kaleci Hopf topa müdahalede gecikince Osmanlıspor'un golü geldi. 1-1
70. dakika da Regattin'in kullandığı korner atışında, Numan'ın kafa vuruşunda top kaleci Hopf'ta kaldı.
74. dakika da ceza sahası içinde Vedat ile Ranıe paslaşmasında topa son olarak Rantıe vurdu üsten aut.

Gençlerbirliği - Osmanlıspor ilk 11'ler

Gençlerbirliği: Hopf, Khalili, Serdar, Selçuk Şahin, Aydın, Palitsevich, Issah, Ahmet Oğuz, Rantie, Luccas Claro, Murat Duruer

Osmanlıspor: Karcemarskas, Regattin, Pinto, Vrsajevic, Muhammed, Umar, Numan, Musa, Prochazka, Maher, Webo

Haberin Devamı
YORUM YAZ