MENÜ

Hasan Ali Kaldırım'a West Ham kancası

Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'ın, Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım'la ilgilendiği iddia edildi.

Hasan Ali Kaldırım'a West Ham kancası

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic tarafından çalıştırılan West Ham United Kulübü'nün, Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım'ın menajeriyle irtibat halinde olduğu iddia edildi.

Caner Erkin'in ayrılışı sonrası Fenerbahçe'de defansın sol tarafına adeta ambargo koyan Hasan Ali Kaldırım, Avrupa ekiplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Bir dönem adı İskoçya ekiplerinden Celtic'le birlikte anılan 27 yaşındaki futbolcu için en yeni iddia ise İngiltere'den. Ada basınında yer alan haberlere göre; Salı günü sona erecek transfer dönemi öncesi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın son hedefi, Fenerbahçeli sol bek Hasan Ali Kaldırım. Haberde, Sarı Lacivertli ekiple olan sözleşmesi bu sezon sona erecek Milli futbolcunun, kontratını uzatmayı düşünmediği ve menajerinin de West Ham yöneticileriyle irtibat halinde olduğu öne sürüldü. İngiliz ekibinin de bu avantajı kullanarak Haziran ayını beklemeden makul bir ücretle transferi gerçekleştirmek istediği ifade edildi.

2012 yılında 3,75 milyon Euro bonservis ücretiyle Kayserispor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Hasan Ali Kaldırım, Sarı Lacivertli formayla 132 maçta görev aldı. Bu süre içinde 3 gol 14 asistin bulunan 27 yaşındaki isim, 18 kez de A Milli takım formasını giydi.
Galatasaray, Volkan Demirel için resmi başvuru yaptı

Haberin Devamı
YORUM YAZ