MENÜ

Şenol Güneş: Kazanma serimiz sürecek

Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş önderliğinde Alanya maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Başarılı hoca, öğrencilerini, “Kritik bir zirve yarışı içerisindeyiz. Alanya’yı yenip kazanma serimizi sürdüreceğiz” sözleriyle motive ediyor.

Şenol Güneş: Kazanma serimiz sürecek

Spor Toto Süper Lig’de yarın Alanyaspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Siyah- Beyazlılar, bu karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptıkları antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen takım çalışmasında futbolcular, taktik ve kondisyon ağırlıklı bir idman yaptı. Antrenman, takım halinde yapılan ısınma koşular, açma ile germe çalışması ile başladı. İstasyon koşuları, top kontrolü, pas çalışması ve dar alanda kontrol pas oyun çalışması yapıldı. İdman, taktik
programın yer aldığı uygulamalar, tam sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışmaları ile sona erdi.

‘Kritik bir yarış içerisindeyiz’

Siyah-Beyazlılar’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, idman öncesinde öğrencileriyle yaptığı konuşmada, “Şu anda Süper Lig’de kritik bir yarış içerisindeyiz. Zirveye yakın çok takım var. Bundan dolayı yaşayacağımız bir puan kaybı bizi bu yarışta zor duruma sokabilir. Tüm rakipleriniz karşısına aynı ciddiyetle çıkıp yolumuza kayıp yaşamadan kazanarak
devam etmemiz gerekiyor. Bu yüzden Alanya maçıyla birlikte kazanma serimizi sürdürmemiz gerekiyor” diyerek moral aşıladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ