MENÜ

Hebei China Fortune'dan Dimitri Payet'e müthiş teklif

Yabancı sınırlamasıyla birçok oyuncunun Çin'e transferinin durma aşamasına geldiği dönemde West Ham United'lı Dimitri Payet için müthiş bir iddia ortaya atıldı.

Hebei China Fortune'dan Dimitri Payet'e müthiş teklif

Ersan Adem Gülüm, Stephane Mbia, Gervinho ve Lavezzi gibi oyuncuların forma giydiği Hebei China Fortune'dan bir bomba daha geldi.

France Football'un iddiasına göre, takımından ayrılmak istediğini belirten ve bu yüzden başta teknik direktör Slaven Bilic olmak üzere tüm West Ham'lıların nefretini kazanan ve kadro dışı bırakılan Dimitri Payet için Hebei China Fortune'dan teklif geldi.

Ayda 600 bin euro!

Geçen şubat ayında sözleşmesini 2021'e kadar uzatan Payet için Fortune'un aylık 600 bin euroluk teklif yaptığı belirtilirken, West Ham'a ödenecek bonservis bedeliyle ilgili detay verilmedi.

Manchester United, Greizmann'la bir kez daha rekor kıracak!

Bilic 'Satmam' demişti

West Ham United teknik direktörü Slaven Bilic ise, Payet'in kendisini çok sinirlendirdiğini, onu kadro dışı bıraktıklarını ancak ne olursa olsun Fransız yıldızı satmayacaklarını söylemişti.

Yabancı kontenjanı...

3 sahada, 2 kulübüde şeklinde yabancı kontenjanını güncelleyen Çin futbolunda yabancı oyuncuların ülkeye transferi daha da zorlaşırken, Hebei China Fortune'un Lavezzi'yi de göndermeyi düşündüğü yazıldı.


Mamadou Sakho'ya son talip Crystal Palace

Haberin Devamı
YORUM YAZ