MENÜ

Eski Fenerbahçeli Merih Demiral Sporting Lizbon'da

Fenerbahçe altyapısından yetişip Portekiz'in yolunu tutan 18 yaşındaki Merih Demiral, ülkenin dev ekibi Sporting Lizbon'a transfer oldu. 1.92 boyundaki genç oyuncu güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor.

Eski Fenerbahçeli Merih Demiral Sporting Lizbon'da

Sezon başında Fenerbahçe'den Portekiz'in Alcanenense takımına transfer olan yetenekli stoper Merih Demiral çok geçmeden Cristiano Ronaldo, Ricardo Quaresma, Luis Nani ve Luis Figo gibi dünyaca ünlü yıldızların yetiştiği Portekiz'in ve Dünyanın en ünlü futbol akademilerinin başında gelen Sporting Lizbon'un dikkatini çekti.

Alcanenense kulübü oyuncuyu satın alma opsiyonuyla Sporting Lizbon'a kiraladı. Alcanenense'de çıktığı 18 maç ile Benfica, Braga, Nacional ve diğer kulüplerin kadrosuna katmak istediği Merih Demiral kariyer planlamasının ilk adımında dünyaca ünlü yıldızları yetiştiren Sporting Lizbon'u tercih etti.

Eski Fenerbahçeli Merih Demiral Sporting Lizbonda


1.92cm boyundaki Milli stoper düzgün fiziği, atletik yapısı ve agresif oyun tarzıyla geleceğin büyük stoperlerinden biri olmaya aday oldu.

Merih Demiral U-19 ve U-21 milli takımlarında yer alıyor.Portekiz Milli takımınında radarında olan futbolcunun yakın tarihte Türkiye A Milli takımını tercih etmesi bekleniyor.

Yakup Çınar - Fanatik.com.tr

Lens kalacak mı? Fenerbahçe transfer haberleri 12 Ocak Perşembe

Haberin Devamı
YORUM YAZ