MENÜ

Yeni yılda koşarak yardım yapın

Bu yıl ikinci kez İzmir’de düzenlenecek olan WingsFor Life World Run’ın tüm geliri, omurilik felcinin tedavisi için yapılan araştırmalara destek oluyor.

Yeni yılda koşarak yardım yapın

2016’da İzmir, 8 bin kayıt ile tüm şehirler arasında en fazla katılımın sağlandığı ikinci şehir olmayı başarmıştı. Geçtiğimiz yıl 203 ülkeden 130 bin katılımcı 1.255.000 kilometre koşarak WingsFor Life Vakfı için 6.6 milyon Euro gelir topladı. Koşunun üç yıllık geçmişinde omurilik felcinin tedavisi için aktarılan fon ise 17.8 milyon Euro oldu. Siz de 2017’de koşarak, omurilik felci araştırmalarına yardımda bulunabilirsiniz.

Wingsfor Life World Run farklı formatıyla koşucular için diğer koşu organizasyonlarına göre ayrı bir deneyim de sunuyor. Koşucuların tüm dünyada aynı anda koşmaya başlamasından tam 30 dakika sonra, sabit bir hızla ilerleyen yakalama aracı, sporcuları takip etmeye başlıyor. Koşucuların koşmak istediği mesafeyi ayarladığı WingsFor Life World Run’da yakalama aracının yanından geçtiği sporcu için yarış sona ermiş oluyor. Tüm dünyada yakalama aracının en son yanından geçtiği sporcu, global şampiyon ilan ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ