MENÜ

Rubin Kazan'dan Yasin Öztekin için 4 milyon Euro!

Galatasaray’ın biletini kestiği Yasin Öztekin için Rubin Kazan, 4 milyon Euro önerdi. ABD ve Çin takımları da Yasin’e talip oldu.

Rubin Kazan'dan Yasin Öztekin için 4 milyon Euro!

Sigthorsson, Chedjou, Hamit Altıntop, Salih Dursun, Jem Paul, Umut Gündoğan, Ontivero, Endoğan ve Emrah Başsan'la yollarını ayırma kararı alan Galatasaray'ın son kurbanı Yasin Öztekin oldu. Kupada 3-2 kaybedilen Tuzlaspor maçında kırmızı kart gören Yasin, süresiz kadro dışı kaldığını Umre için gittiği kutsal topraklarda öğrendi.

Yönetim, kulübeyi yumrukladığı Adana maçı sonrası da gurbetçi oyuncuya bir maç ceza vermiş, Riekerink; Yasin'i Fenerbahçe derbisi öncesi affetmişti. Hollandalı hoca, Tuzla maçı sonrasında 110 bin Euro ceza kesilen oyuncusunun kadro dışı kalmasında yönetime destek verdi.

Galatasaray, Vitor Hugo ile anlaşma sağladı

29 yaşındaki oyuncu için Rus ekibi Rubin Kazan, G.Saray'a 4 milyon Euro teklifte bulundu. ABD ve Çin'den de teklifler var. Takımın en çok gol atan ismi olmasına rağmen arkadaşlarından daha az (1.1 milyon Euro) kazanan yıldız oyuncu, 2018'de bitecek sözleşmesinin uzatılma talebine de olumsuz yanıt almıştı.

YASİN SÜRESİZ KADRO DIŞI

Bu sezon 19 maçta 8 gol 3 asistle oynayan Yasin, Tuzla maçında rakibinin bileğine bastığı için ikinci sarıdan kırmızı ile atılmıştı.

Lubos: Rodrigues, Galatasaray'da oynamak istiyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ