MENÜ

Fenerbahçe'nin yeni transferi Alexander Karavaev kimdir?

Fenerbahçe ilk transfer bombasını patlattı. Sarı Lacivertliler Zorya'dan Alexander Karavaev'i transfer etti. Fenerbahçe'nin yeni transferi Alexander Karavaev kimdir, nerede oynuyor, futbol kariyeri? gibi soruların detayları haberimizde.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Alexander Karavaev kimdir?

Fenerbahçeliler, transferin resmen açıklanması ile Alexander Karavaev kimdir sorusunu merak ediyor. 2 Haziran 1992 yılında Ukrayna'nın Kharsav ilinde doğan Alexander Karavaev futbol kariyerine Shakhtar Donetsk U17'de başladı.

Alexander Karavaev kimdir?

Oleksandr Karavaiev 2009 yılında Shakhtar Donetsk ile profesyonel sözleşme imzaladı. 24 yaşındaki futbolcu 2012-2014 yıllarında Sevastopol takımında kiralık olarak forma giydi. Karavaiev asıl çıkışını ise 2014 yılından beri kiralık olarak oynadığı Zorya Luhansk takımında gerçekleştirdi.

Orta sahada oynayan Karavaiev, Zorya'da özellikle sağ kanattaki performansıyla adından söz ettirdi. 56 kez Zorya Luhansk forması giyen ve 16 gol kaydeden 1.73 boyundaki futbolcu bu performansıyla Ukrayna Milli Takımı'na da seçildi. Oleksandr Karavaiev Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki rakiplerinden Zorya Luhansk'ın kilit oyuncularından biri olmayı başardı.

Karavaiev, Avrupa Ligi'nde 6 maçta da 90'ar dakika forma giydi. Çabukluğu, hızı ve çalım yeteneği ile dikkat çeken Oleksandr Karavaiev, etkili ortalarının yanı sıra gol pozisyonlarına da giriyor.

Alexander Karavaev Fenerbahçe performansı

Fenerbahçe
karşısında da 2 maçtada forma giyen Alexander Karavaev oynadığı iyi futbol ile göz doldurmuştu.

İşte Fenerbahçe'nin yeni transferinin performansı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ