MENÜ

Valencia'da Prandelli dönemi sona erdi

Valencia'da Cesare Prandelli dönemi resmen sona erdi. İspanyol kulübü yaptığı açıklamada İtalyan teknik adamın istifasının kabul edildiği belirtildi.

Valencia'da Prandelli dönemi sona erdi

2016-2017 sezonuna flaş bir giriş yapmak isteyen ancak bir türlü istediği perfromansı sergileyemeyen İspanyol kulübü Valencia'da Cesare Prandelli dönemi resmen sona erdi.

Sezona Fenerbahçe'den Nani'yi transfer ederek başlayan ve iddialı bir açılış yapan Valencia ligde istediğini bir türlü bulamadı.

2016-2017 sezonunda Pako Ayestaran ile başlayan 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen İspanyol kulüp takımın başına bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Cesrae Prandelli'yi getirmişti.


Beşiktaş, Eduard Sobol ile prensipte anlaştı


Resmen açıklandı

Ancak İtalyan teknik direktör de Valencia'ya ilaç olmadı. Prandelli'nin kulübe istifasını sundu belirtilirken kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Prandelli'nin istifasını kabul ettik. Hocamız kötü sonuçları düzeltemeyeceğini söyledi." ifadelerine yer verdi.

Prandelli takımın başında 10 maça çıktı. 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Valencia şu an ligde 17. sırada bulunuyor.



Galatasaray'ın ilk transferi Ahmet Çalık

Haberin Devamı
YORUM YAZ