MENÜ

Simon Kjaer'de son dakika...

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Simon Kjaer, Avrupa kulüplerinin iştahını kabartıyor. Kariyerinin en formda dönemlerinden birini geçiren Danimarkalı, Inter, Milan ve Chelsea gibi takımlar tarafından izleniyor.

Simon Kjaer'de son dakika...

Fenerbahçe’de son 2 sezonda takımın en formda oyuncularından biri olan Simon Kjaer, Avrupa’nın önemli kulüpleri tarafından takip ediliyor.

Avrupa’da transfer piyasasının en önde gelen futbolcularından olan Kjaer’in kariyerinin en formda günlerini geçirmesi dikkat çekiyor. İtalya’da Inter ve Milan tarafından ciddi anlamda izlenen tecrübeli stoper, son olarak İngiltere’den Chelsea kulübünün de radarına takıldı.

"İbrahimovic'e var Sow'a yok!"

Sezon başından beri Simon Kjaer’i izlediği belirtilen Chelsea’nin devre arası transfer dönemini beklediği iddia edildi. Öte yandan Simon Kjaer’in yakaladığı çıkışta bazı durumlar öne çıkıyor.

Başarılı yıldızın Fenerbahçe döneminde yakaladığı çıkış ve kariyerinin önemli kulüpleri cezbettiği belirtiliyor. Henüz 26 yaşında olan Kjaer, Danimarka Milli Takımı’nda da kaptanlık yapıyor. Ayrıca Fenerbahçe’de son 2 senede istikrarlı bir yapı kazanan sarı-lacivertli futbolcu, daha önce Fransa, İtalya ve Almanya gibi önemli liglerde forma giymişti.

Kaynak: Skorer

Fenerbahçe'nin Lens planı

Haberin Devamı
YORUM YAZ