MENÜ

İşte yeni Avrupalılar

Avrupa Ligi’nde son 32 turuna kalan Fenerbahçe’de Dick Advocaat, performansı her geçen gün artan Aatif ile sakatlığı düzelen Fernandao’yu UEFA listesine alacak. Çıkacak iki isimden birinin Van der Wiel, diğerinin ise Salih Uçan ya da Stoch olması bekleniyor.

İşte yeni Avrupalılar

Bu sezon mücadele ettiği Avrupa Ligi’nde harika bir performans gösteren ve A Grubu’nda İngiliz devi Manchester United, Hollanda’dan Feyenoord ve Ukrayna’dan da Zorya’nın yer aldığı gruptan zirvede çıkan Fenerbahçe, son 32 turunda değişime girecek.

Teknik direktör Dict Advocaat, gruplar başlamadan önce UEFA listesinden çıkardığı Aatif Chahechouhe ile Fernandao’yu yeniden takıma dahil edecek. Özellikle Aatif’in, Avrupa’da olmamasını sorun etmeyip, şans verildiği her maçta çok iyi oynamasını takdirle karşılayan Advovaat’ın, sakatlığını atlatan ve hücumda iyi bir alternatif olacağını düşündüğü Fernandao’ya yer açmaya hazırlandığı bildirildi. Hollandalı teknik adamın, Avrupa Ligi kadrosunda iki oyuncuyu kadrodan çıkaracağı ve bu isimlerin ilkinin yüksek ihtimal Gregory van der Wiel olacağı öğrenildi.


Milan ve Inter'in Simon Kjaer savaşı


Maksimum 3 oyuncu eklenebilir

Wiel’in yanı sıra diğer oyuncunun ise ya Salih Uçan ya da Miroslav Stoch olması bekleniyor. Daha fazla süre almak isteyen Stoch’un devre arasında kiralık olarak gitmek istemesi halinde onun, Wiel’le birlikte çıkanlar listesine gireceği, Aatif ile Fernandao’nun da onların yerini dolduracağı bildirildi.

Kurallar gereği son 32 turunda kulüpler kadrolarına 3 isim ekliyor. 1 Şubat 2017’de gönderilmesi gereken yeni listede üçüncü ismin, devre arasında takıma takviye doğrultusunda yeni bir transfer olması da ihtimaller arasında yer alıyor.

Yusuf Dursun


İşte Beşiktaş,Fenerbahçe ve Osmanlıspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri!


Haberin Devamı
YORUM YAZ