MENÜ

İddaa şampiyonluk oranlarını güncelledi! Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe...

Süper Lig'de oynanan 13. hafta maçlarının ardından İddaa Risk Yönetimi, ligdeki şampiyonluk oranlarını güncelledi. Kadıköy'de berabere kalan takımlardan Beşiktaş, 1.70'lik oranla şampiyonluğun en büyük adayı iken en yakın rakibi 3.50'lik oran ile Fenerbahçe oldu.

İddaa şampiyonluk oranlarını güncelledi! Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe...

İddaa Risk Yönetimi, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nunda bu hafta oynanan 13. hafta maçlarının ardından şampiyonluk oranlarını güncelledi.

En büyük aday yine Beşiktaş!

Fenerbahçe ile Kadıköy'de berabere kalan Beşiktaş, 1.70'lik oranla en büyük şampiyonluk adayı olarak gösterildi. Beşiktaş, Kadıköy'den 1 puanla dönemsine rağmen oranı 1.66'tan 1.70'e yükseldi ancak yine de şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterildi.


(ÖZET) Feyenoord - Fenerbahçe maç sonucu: 0-1


Fenebahçe'ye aynı oranda kaldı
Sezona kötü bir başlangıç yapan ancak son haftalardaki performansıyla toparlanan Fenerbahçe'nin 3.50'lik oranı beşiktaş beraberliğinin ardından değişmedi ve aynı oranda kaldı.


ÖZET - Osmanlıspor - Zürih maç sonucu: 2-0


Galatasaray yükselişte!
Deplasmanda kasımpaşa'yı 2-1'le geçen Galatasaray'ın oranı düştü. Şampiyonluk yolundaki rakiplerinin puan kaybının ardından 3 puanı cebine koyan Galatasaray'ın şampiyon olmasına verilen oran 4.00'ten 3.00'e düştü.


Konyaspor - Gent maç sonucu: 0-1


Lider Başaşkşehir'e 4.25!
Ligde oynadığı 13 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik alan ve 2 puan farkla lig lideri olan Başakşehir'e 4,25 oran verildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ