MENÜ

Gaziantep Basketbol - Anadolu Efes maç sonucu: 70-75

Spor Toto Türkiye Basketbol Süper Ligi 9'uncu haftada Gaziantep Basketbol, sahasında konuk ettiği Anadolu Efes'e 70-75 mağlup oldu.

Gaziantep Basketbol - Anadolu Efes maç sonucu: 70-75

1'inci periyotta maça hızlı başlayan ev sahibi Gaziantep Basketbol ilk 5 dakikaya Rautins ve Jefferson'un sayılarıyla 13-9 önde girdi. Etkili oyununu sürdürmeye çalışan ev sahibi ekip ilk periyodun sonuna doğru bu üstünlüğünü yitirdi. Karşılıklı sayılarla geçen ilk periyot Anadolu Efes'in 22-21 üstünlüğüyle sona erdi.

2'nci periyotta ise rakibine karşı üstünlüğünü sürdüren Anadolu Efes, Granger ve Doğuş’un atışlarıyla sayı üretmeyi başardı. Karşılaşmanın ilk yarısı misafir takımın 35-30'luk üstünlüğü ile tamamlandı.

3'üncü periyotta aradaki sayı farkını kapatmaya çalışan ev sahibi Gaziantep Baskebol, Denmon ve Jefferson'la sayılar bulmayı başardı ve aradaki farkı 2 sayıya kadar indirdi. Çekişmeli geçen ve karşılıklı basketlerin atıldığı mücadelenin 3'üncü periyodu Anadolu Efes'in 57-53 üstünlüğüyle geçildi.

Karşılıklı sayıların olduğu ve oldukça çekişmeli geçen son periyotta Cedi Osman ile üst üste sayılar bulan Anadolu Efes, bu periyotta da üstünlüğünü sürdürdü ve mücadeleyi 75-70 kazandı.

Ahmet ÖZER/GAZİANTEP,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ