MENÜ

Son dakika... Fenerbahçe'den Beşiktaş derbisi açıklaması

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi öncesi resmi sitesinden bilet satışıyla ilgili açıklama yaptı. Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamanın ardından derbide yeni bir rekor beklentisi başladı.

Son dakika... Fenerbahçe'den Beşiktaş derbisi açıklaması

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi son dakika... Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden derbi biletleri ile ilgili açıklama yapıldı. Sarı-Lacivertli kulübün sitesinden yapılan açıklamada, Beşiktaş derbisi için piyasaya çıkarılan tüm biletlerin tükendiği duyuruldu. Açıklamada, biletlere yoğun ilgi gösteren taraftarlara da teşekkür edildi.

Resmi siteden yapılan açıklamada, "Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 13. haftasında Fenerbahçemiz ile Beşiktaş arasında 3 Aralık 2016 Cumartesi günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşmanın tüm biletleri tükenmiştir. Taraftarlarımıza gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz" denildi.

Galatasaray maçında rekor kırılmıştı

Hatırlanacağı üzere Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde de sezon rekoru kırılmış, dev mücadeleyi 44 bin 754 futbolsever izlemişti. Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde bu rakamın üstüne çıkılması bekleniyor.

(ÖZET) Fenerbahçe Beşiktaş maç sonucu: 0-0

Haberin Devamı
YORUM YAZ