MENÜ

Chapecoense'li futbolcu Helio Neto yeşil sahalara dönebilir!

Kolombiya'da gerçekleşen uçak kazasında hayatta kalan isimlerden biri olan Helio Neto'nun yeniden futbol oynayabilmesi için umut ışığı doğdu!

Chapecoense'li futbolcu Helio Neto yeşil sahalara dönebilir!

Kolombiya'da gerçekleşen ve Chapecoense'li futbolcuların bulunduğu uçak kazasında, hayatta kalan ender kişilerden biri olan 31 yaşındaki futbolcu Helio Neto'nun sağlık durumu iyiye gidiyor.

Oyuncunun tedavisiyle ilgilienen doktor Guillermo Leon Molina, Neto'nun yeniden futbola dönebilmesi adına iyimser olduğunu söyledi.

La Ceja'da bulunan San Juan de Dios Kliniği'nin genel direktörü olan Molina, ''Neto bize geldiğinde yaraları çoktu. Hemen müdahele ettik ve durumu günden güne iyiye gidiyor. Eğer nörolojik bir problemi oluşmazsa yeniden futbola dönebilir'' dedi.

71 kişinin hayatını kaybettiği kazadan sağ çıkan 6 isimden biri olan Neto, salı gününden itibaren çeşitli operasyonlar geçirdi ve tedavi süreci devam ediyor.

Doktor Juan Antonio Rodriguez ise, ''Kan dolaşımı normal seyrinde ve nörolojik durumu iyi görünüyor. Birkaç ameliyat daha gerekiyor. En önemli durum sinirlerindeki durumun iyi olması. 48 saat daha beklememiz gerekiyor'' diye konuştu.

Kolombiya basınına göre Neto'nun kazadan sonra çeşitli baş, göğüs ve karın yaralanmaları olduğu, ve doktorların yoğun bir şekilde oyuncunun tedavisiyle ilgilendiği belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ