MENÜ

Beşiktaş'tan flaş Dinamo Kiev açıklaması!

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı son maç olan Dinamo Kiev karşılaşmasının deplasman tribünü biletleri hakkında açıklama yaptı.

Beşiktaş'tan flaş Dinamo Kiev açıklaması!

Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'e konuk olacak olan Beşiktaş bu karşılaşmayla Devler Ligi'ndeki kaderini çizecek. Siyah beyazlılar, 6 Aralık'ta oynayacağı maçın deplasman biletleri ile ilgili de bir açıklama yaptı.

İşte Beşiktaş'ın Dinamo Kiev ile ilgili resmi internet sitesinden yaptığı açıklama:

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı ile 6 Aralık'ta deplasmanda oynayacağımız mücadelede taraftarlarımız için ayrılan biletlerin satışı için talep toplanmasına başlanmıştır.

(ÖZET) Dinamo Kiev Beşiktaş maç sonucu: 6-0


Pep Guardiola, Cenk Tosun'u izliyor!

Bilet satın alım talebinde bulunacak taraftarlarımızın, bilet taleplerini bugün en geç saat 15.00 itibariyle talep.yurtdisimacbileti@bjk.com.tr adresine e-posta yoluyla bildirmeleri gerekmektedir. Taraftarlarımızın isim, soy isim, TC Kimlik Numarası ve telefon numaralarını eklemelerini önemle rica ederiz.

Onaylanan bilet talepleri taraftarlarımıza e-posta aracılığıyla bildirilecektir.

Bilet Ücreti 5 Euro olup, bilet talebi onaylanan taraftarlarımızın, bilet ücretini EURO olarak (Nakit) ödemeleri gerekmektedir.

Resmi tur acentalarımız ETS Tur ve ya Jolly Tur'dan Dinamo Kiev maç turu satın alan taraftarlarımızın bilet talebinde bulunmalarına gerek yoktur.

Şenol Güneş'in adamları

Haberin Devamı
YORUM YAZ