MENÜ

Akyazı'da hayal kırıklığı

Trabzonspor yönetiminin planları, Adanaspor maçıyla beraber yeni stada taşınmaktı. Ancak son gelişmeler bunun mümkün olmadığını gösteriyor. Teknik problemler, çevre düzenlemesinin halen yapılmaması gibi faktörler Akyazı’nın açılışını ligin 2. yarısına bırakıyor.

Akyazı'da hayal kırıklığı

Trabzonspor’da Akyazı’ya erken kavuşma hayalleri suya düştü. Bordo-Mavililer, normal şartlar altında 2 hafta sonraki Adanaspor mücadelesiyle beraber yeni stadına geçiş yapmayı planlıyordu ama bu hiç mümkün görünmüyor.

Çünkü ince işçilik çalışmaları devam ediyor, federasyonun onay vermesi gereken teknik noktalarda aksaklıklar var ve çevre düzenlemesi henüz olması gereken durumda değil. Tüm bunlar beklenen taşınmayı geciktiriyor ve yönetim de sıkıntılar varken taraftarla yeni stadı buluşturmak istemiyor.

İlk yarıdaki Adanaspor ve Fenerbahçe maçlarını da Avni Aker’de oynamasına artık neredeyse kesin gözüyle bakılan Trabzonspor’da taşınma ligin ikinci devresine kaldı. Devre arasının da uzadığını düşünecek olursak, Akyazı’daki tüm çalışmalar bu periyotta tamamlanmış olacak.


Trabzonspor-Gümüşhanespor maç sonucu: 1-2

Haberin Devamı
YORUM YAZ