MENÜ

Rıza Çalımbay: Önemli bir galibiyet aldık

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay: Önemli bir galibiyet aldık

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamada ligde zor bir pozisyonda olduklarını belirterek, “Trabzon’dan 3 puanla ayrılmak mutluluk verici. Trabzonspor'da bizim istediğimiz gibi oynadı. Biz biraz pas yapıp, ileride topu tutabilseydik daha rahat bitireceğimiz maç olacaktı. Takımımızın galibiyet özlemi ve bulunduğumuz durumdan dolayı skoru korumaya gittik ve sıkıntı yaşadık. Mükemmel mücadele ettik. Başta kalecimiz süperdi. Her maç böyle bitmez. Böyle maçlarda oynayarak pas yapmamız gerekiyor. Her zaman kalecimiz, savunmamız böyle mükemmel olamaz. Çok kapanmayı seven biri değilim ama mücadele gerekiyorsa takım gösterdi. Önemli bir galibiyet aldık” diye konuştu.

'HAKEMLİK ÇOK İŞ VARDI'

Hakemlerle ilgili de konuşan Çalımbay, Trabzon'da maç yönetmenin bir hakem için zor olduğunu ifade ederek şunları söyledi;

“İnanılmaz derecede taraftar baskısı oluyor. Bunu iyi anlamda diyorum. Trabzonlu arkadaşlarımız mağlup durumda ise sinirli olabiliyorlar. Hatta birkaç pozisyonda Trabzonlu oyuncuları ben ayırdım. Bana göre hakem iki tarafa da hata yaptı. Hakemlik zor, herkesin yapacağı iş değildir. Bugün hakemlik çok iş vardı. Faulü, mücadelesi çok olan bir maçtı.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ