MENÜ

Galatasaray'da Lukas Podolski paniği!

Galatasaray'da derbi öncesi Lukas Podolski paniği yaşanıyor. Cuma günü bağırsak enfeksiyonu geçiren Alman yıldızın kadrodan çıkarılması gündemde... Son karar maç saatinde verilecek.

Galatasaray'da Lukas Podolski paniği!

Süper Lig'de 16 senedir Kadıköy'de kazanamayan Galatasaray, bu akşam bu şanssızlığını kırmak için Fenerbahçe'yle karşılaşacak. Bu maç öncesinde sarı kırmızılılarda 3 ismin derbide yer alıp almayacağı merak konusuydu. Bu futbolculardan ilk müjde Muslera'dan geldi. Uruguaylı file bekçisinin durumunun iyiye gittiği ve ilk 11'de yer alacağı öğrenildi.

Selçuk kadroda, Podolski belli değil!

Diğer 2 isim ise Selçuk İnan ve Lukas Podolski'ydi. Cuma günü bağırsak enfeksiyonu geçirdiği için idmana çıkmayan Podolski'nin durumu halen kritik. 3 gündür bağırsak ağrıları çeken Alman futbolcunun son durumu maç için hareket etmeden önce netlik kazanacak.

ÖZET | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray derbi sonucu


Kadrodan çıkarılabilir!

Kulüp doktoru Yener İnce, Podolski'ye yoğun tedavinin uygulanmasına rağmen olumlu dönüş alamadı. İnce, Riekerink'le Fenerbahçe maçına kısa bir süre kala görüşme yaparak tecrübeli futbolcunun son durumu hakkında bilgi verecek.

Yener İnce'den açıklama!

Kulüp doktoru Yener İnce, FANATİK'e açıklamalarda bulunarak, bazı haber sitelerinde Podolski'nin grip nedeniyle rahatsızlık yaşadığı iddialarını yalanladı. Yener İnce, bağırsak enfeksiyonu bulunan Alman yıldızının 11'de başlayamayacağını ve maç kadrosuna alınıp alınmayacağı kararırını teknik direktör Riekerink'in vereceğini söyledi.

Mehmet Demircan - fanatik.com.tr

Joyce Verwaayen'in Galatasaray aşkı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ