MENÜ

Beşiktaş'ın Kartal Yuvası'na olaylı açılış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla Adana'da Kartal Yuvası'nın açılışı olaylı gerçekleştirildi.

Beşiktaş'ın Kartal Yuvası'na olaylı açılış

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın da katılımıyla gerçekleştirilmesi planlanan Adana Kartal Yuvası'nın açılışı öncesinde yaklaşık 10-15 kişilik Adanaspor taraftarıyla Beşiktaş taraftarları arasında kavga çıktı.

Atatürk Caddesi Fatih Terim Sokağı'nda bulunan Kartal Yuvası önünde iki takım taraftarları birbirini taşladı.

Bazı araçların camları kırılırken, araya giren bazı taraftarların sakinleştirmesiyle Adanaspor taraftarı Kartal Yuvası'ndan uzaklaştı.


Adanaspor - Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?


Beşiktaşlı taraftarlarının aracı taşlandı

Spor Toto Süper Lig'de Adanaspor-Beşiktaş maçının öncesi, Beşiktaş taraftarları 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nın kuzey bölümündeki misafir girişinden alınırken, aracı taşlanan bir siyah beyazlı taraftar güvenliğin sağlanmadığını belirtip, tepki gösterdi.

Kuzey kale arkası ile kapalı tribüne alınan Beşiktaşlı taraftarlardan bazılarının araçları, Adanaspor'un güney girişinden geçerken taşlandı. Küçük bir çocuğun da yolculuk ettiği aracının camı atılan taşla kırılan İstanbul'dan geldiğini belirten bir Beşiktaş taraftarı, polis ekiplerine güvenliğin sağlanmadığını söyleyerek, tepki gösterdi. Küçük kız çocuğu ise korku dolu anlar yaşadı.

Engelsiz taraftar

Adana'da oynanan karşılaşmaya yeğenleriyle gelen engelli taraftar Tülin Aydoğan, siyah beyazlı takımın koyu bir taraftarı olduğunu belirterek, "Beşiktaş'ın yanında yer almak için yeğenlerimle birlikte stada geldim" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ