MENÜ

CANLI YAYIN - Milan - İnter derbisi

İtalya gözler Milan - İnter derbisine çevrildi. Serie A'nın 13. haftasında Milano derbisinde Milan ile İnter karşı karşıya geliyor. Tüm detaylar ve CANLI-GRAFİKLİ anlatım fanatik.com.tr'de...

CANLI YAYIN - Milan - İnter derbisi

Tüm dünyanın Derby della Madonnina olarak bildiği Milan - İnter derbisi başladı. İtalya Serie A'da 3. sırada bulunan Jose Sosa'nın formasını giydiği Milan, Felipe Melolu İnter'i mağlup ederek son iki haftada yakaladığı çıkışı devam ettirmek istiyor. 3 haftadır deplasmanda kaybeden İnter ise rakibini devirerek mağlubiyet serisini sonlandırma amacında...

Milan - İnter maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

20 Kasım Pazar günü saat 22:45'de San Siro'da oynanacak mücadele LİG TV 3'ten canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca Milan - İnter maçının CANLI VE GRAFİKLİ anlatımı için fanatik.com.tr'yi takip edebilirsiniz.

CANLI YAYIN - Milan - İnter derbisi


Sakat ve cezalılar


Ev sahibi takımda Andrea Bertolacci, Riccardo Montolivo ve Davide Calabria sakatlığı nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Alessio Romagnoli'nin kardoda olup olmayacağı ise maç saatinde belli olacak.

Konuk ekip inter'de ise kırmızı kart cezası olan Andrea Ranocchia Milano Derbisi'nde forma giyemeyecek. Ansaldi ve Palacio'nun ise sakatlıkları var. İki futbolcu için son kararı teknik direktör Stefano Vecchi verecek.

Sosa ve Melo oynayacak mı?

Sezon başında Milan'a transfer olan Jose Sosa istikrarlı olarak forma şansı bulamadı. Bu sezon kırmızı-siyah formayla 5 maça çıkan Arjantinli futbolcunun gol ya da asisti bulunmuyor. Sosa, on oynanan ve Milan'ın 2-1 kazandığı Palermo maçında kadroda olmasına rağmen oyuna giremedi.

CANLI YAYIN - Milan - İnter derbisi



Galatasaray formasıyla yakından tanıdığımız Felipe Melo da Jose Sosa gibi takımın az forma şansı bulan isimlerinden... Bu sezon Inter formasıyla 5 maça çıkabilen Melo'nun yedekler arasında olması bekleniyor.

Milano derbisi iddaa oranları

Milan: 2.20
Beraberlik: 2.90
İnter: 2.50


Haberin Devamı
YORUM YAZ