MENÜ

Türkiye aşkına, şehitler anısına!

Dünyanın en önemli maratonu olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Vodafone 38. İstanbul Maratonu, adına yakışır bir tanıtım düzenledi. Spor Fuarı etkinliğiyle birlikte düzenlenen toplantıya birçok ünlü isim katılırken, yarışın teması da resmen açıklandı...

Türkiye aşkına, şehitler anısına!

Türkiye’nin uluslararası alanda en önemli koşu etkinliği ve dünyada kıtalararası koşulan ilk yarış olan Vodafone 38. İstanbul Maratonu’nun tanıtım toplantısı dün düzenlendi. Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’ndaki Spor Fuarı’nda gerçekleştirilen basın toplantısına Mustafa Ceceli, Demet Akalın, Hande Ataizi, Jülide Ateş, Ece Vahapoğlu gibi ünlü isimler de katıldı. 30 bine yakın sporcuyu yarın 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde buluşturmaya hazırlanan maratonun ayrıca “Türkiye Aşkına Şehitler Anısına” temasıyla koşulacağı da resmen açıklandı.

‘2020’de majör olacağız’

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ (İBB Başkan Vekili): “Vodafone ve Spor AŞ’yle yaptığımız istişareler sonucu ’15 Temmuz Şehitleri İçin Koşuyoruz’ sloganıyla maratona başlayacağız. Bu çok anlamlı. Çok kısa sürede, 2020 yılında dünyanın majör maratonlarından biri olacağız.”

İSMAİL ÖZBAYRAKTAR (İBB Spor AŞ Genel Müdürü): “Maratonda vereceğimiz mesaj boynumuzun borcu. Köprünün milli irade olduğu zaman, milletimiz istediği zaman, sadece sportif organizasyon için kapanacağını birlikte göstereceğiz.”

‘5 yılda katılım 4 kat arttı’

ENDER BURUK (Vodafone İcra Kurulu Başkan Yrd.): “İstanbul Maratonu’na 5 yıldır sponsoruz. Bu yılki maratonun hem bizler hem de tüm Türkiye için çok özel bir anlamı var. Bu nedenle, maratonumuzun temasını ’Türkiye Aşkına Şehitler Anısına’ olarak belirledik. Maratona sponsor olduğumuz günden bu yana katılım yaklaşık 4 kat arttı. Vodafone İstanbul Maratonu için en az sponsorluk yatırımımız kadar iletişim yatırımı yapıyoruz”.

FATİH ÇİNTİMAR (Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı): “Maratonda emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum”

Haberin Devamı
YORUM YAZ