MENÜ

Ceza biter, Dybala gelir

Ocak 2018’e kadar transfer yasağı bulunan Real Madrid’de Başkan Perez, bu sürenin bitmesinin ardından ilk hedefini belirledi. Los Galacticos, yeni Messi olarak gösterilen Juventus’un Arjantinli yıldızı için 100 milyon Euro’luk bütçe ayırdı.

Ceza biter, Dybala gelir

FIFA tarafından reşit olmayan futbolcuların transferinde usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle, Atletico Madrid ile birlikte Ocak 2018’e kadar transfer yasağına çarptırılan Real Madrid’de Başkan Florentino Perez, şimdiden çalışmalara başladı.

El Mundo Deportivo Gazetesi’nin haberine göre Perez’in, ceza biter bitmez takıma büyük bir oyuncu alacağının sözünü verdiği ve hedefteki ismin de, İtalya’nın Juventus takımında oynayan Paulo Dybala olduğu öğrenildi.

Ceza gelmeden önce Manchester United’ın, Juve’den aldığı Paul Pogba’yı transfer etmek isteyen ama bunda başarılı olmayan Real’in, tıpkı Barcelona’daki Lionel Messi, Luis Suarez ve Neymar gibi bir üçlü kurmayı planladığı, Gareth Bale ile Cristiano Ronaldo’nun yanına Dybala’yı istediği bildirildi.

Söz bile aldılar

Dünya futbolunun yeni Messi’si olarak gösterilen ve aynı zamanda Barça’nın süperstarı gibi Arjantinli olan 22 yaşındaki hücum oyuncusu için İtalyan ekibine 100 milyon Euro (352.800.000 TL) bonservis bedeli ödenmesinin planlandığı öğrenildi. Hatta alınan bilgiye göre İspanyol devinin Dybala’dan söz aldığı ve yıldız oyucunun ceza kalkana kadar başka bir takıma transfer olmayacağı öne sürüldü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ