MENÜ

Martin Skrtel: Biraz şansa ihtiyacımız var!

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Martin Skrtel, Karabükspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Skrtel, şansın biraz yanlarında olmasını istedi.

Martin Skrtel: Biraz şansa ihtiyacımız var!

Fenerbahçe'nin bu sezon başında kadrosuna kattığı Martin Skrtel, Karabükspor maçı öncesinde konuştu. Başarılı savunmacı, şu açıklamalarda bulundu:

Daha fazla motive olduğumu sanmıyorum. Lig maratonu süresince 30 maçın üstünde maça çıkıyorsunuz. Hangisinde iyi motivasyon gösterirsiniz bilemezsiniz. Benim işim savunmada rakibe pozisyon vermemek.

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a karşı tribün hamlesi!

Ama arada kornerlerde ileri çıkıyorum. Şans olursa neden gol atmayayım. Saracoğlu'nda gol atmak istiyorum. Bu pazar olur, önümüzdeki maçlarda olur.

Büyük takımlarda oynuyorsanız beklentiler her zaman yüksektir. Buraya gelmeden önce duyuyordum şimdi yaşıyorum. Ligde sıralamada daha iyi yerlerde olmamız gerekiyor. Ama futbolda bazen garip ve komik şeyler olabiliyor ve her şey istediğiniz gibi gitmiyor. Biz bu durumu değiştirmek istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Şansı da yanımıza almak istiyoruz. Konyaspor maçında takım ruhunu gösterdik. Bundan sonraki maçlarda da bu ruhu göstereceğimize inanıyorumç. Görüyorum ve biliyorum ki bu takımın kalitesi iyi. Daha iyi ve daha başarılı maçlar olacak.

Advocaat'tan her rakibe ayrı taktik!

Haberin Devamı
YORUM YAZ