MENÜ

Zeljko Obradovic: Euroleague'de her maç daha zorlu geçecek!

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Baş Antrenörü Zeljko Obradovic ve takımın yıldız isimlerinden Ekpe Udoh, sarı lacivertlilerin 26 Ekim Çarşamba günü 20:45’te Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da Zalgiris Kaunas ile oynayacağı Turkish Airlines Euroleague 3. hafta karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Zeljko Obradovic: Euroleague'de her maç daha zorlu geçecek!

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Obradovic, rakibin genç ve tecrübeli isimlerden kurulu bir kadrosu olduğunun altını çizerken “Karşımızda, Euroleague’in başlangıcı itibariyle iyi basketbol oynayan bir takım var. Zalgiris kadrosu, genç ve tecrübeli isimlerin iyi bir karışımı. Her zaman olduğu gibi 40 dakika boyunca konsantre bir şekilde oynamalı ve Euroleague’de her maçın daha da zor geçeceğinin farkında olmalıyız.” dedi.

Fenerbahçe-Zalgiris Kaunas maç sonucu: 82-68

Başarılı pivot Ekpe Udoh ise mücadeleyle alakalı olarak “Zor bir maç olacak. İyi bir koç tarafından yönetilen ve sert oynayan bir takımla karşılaşacağız. Parkede tempoyu arttırmaya çalışıyor, dönem dönem oyunu sertleştirebiliyorlar ve bu da işlerine yarıyor. Mücadelenin başından itibaren hazır olmamız gerekiyor. Bir şekilde daha fazla skor üretmeye başlayabilmeliyiz, çünkü bu sezon hücumda çok iyi oynadığımızı söyleyemem. Bizim için kilit nokta hücumumuz olacak, zira savunmada mümkün olan en iyi oyunu sergileyeceğimizi düşünüyorum. Ancak skor üretmeliyiz ve bu bizim için büyük önem taşıyacak.” ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe, Ben Arfa için hazırda bekliyor!"

Haberin Devamı
YORUM YAZ