MENÜ

Galatasaray Dersimspor maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak?

Galatasaray Dersimspor maçı Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nun en önemli karşılaşmalarından. "Galatasaray Dersimspor maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?" sorusunun cevabı aranırken, sürpriz bir gelişme yaşandı. Aslan Dersimli olan Kemal Kılıçdaroğlu da maçı izleme kararı aldı. İşte Galatasaray Dersimspor maçı canlı linki ve muhtemel 11'ler detayı.

Galatasaray Dersimspor maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak?

Galatasaray Dersimspor maçı Türk Telekom Arena'da saat 21.00'de başlayacak. Süper Lig'i geçtiğimiz sezon kötü bir sıralamada bitiren Galatasaray, 3. Ön Eleme Turu'ndan itibaren kupaya dahil olmuş durumda. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun memleketi Dersimspor'u ağırlayacak olan Galatasaray'ın Serdar Aziz, Hamit, De Jong, Sinan gibi yedeklerin ağırlıklı olduğu bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor. 'Galatasaray Dersimspor maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak?' sorusu yanıtını buldu. 3. Lig'de futbol macerasını sürdüren Dersimspor'un Galatasaray'a konuk olacağı mücadele saat 21.00'de başlayacak, A Spor'dan canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Galatasaray Dersimspor maçı canlı / grafikli / görüntülü anlatım linkinden de Arena'daki 90 dakikayı takip edebilirsiniz.

GALATASARAY DERSİMSPOR CANLI / GRAFİKLİ / GÖRÜNTÜLÜ ANLATIM

Galatasaray Dersimspor muhtemel 11'leri
Galatasaray: Cenk, Sabri, Serdar Aziz, Semih, Linnes, Hamit, De Jong, Sinan, Josue, Yasin, Podolski
Dersimspor: Barış Başkan, Volkan Dikmen, Furkan, Atahan, Koray Yıldız, Emrah, Zeki, Çağdaş, Volkan Çekirdek, İbrahim, Koray Kurt.

Galatasaray Dersimspor maçının hakemi Birincioğlu
Ziraat Türkiye Kupası 3. ön eleme turunun önemli karşılaşmalarından biri olan Galatasaray Dersimspor maçının hakemi Bülent Birincioğlu oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK), Galatasaray'ın ev sahipliğinde oynanacak mücadeleye Süper Lig'de çok fazla görev almayan hakemlerden olan Bülent Birincioğlu'nu atadı.

Galatasaray Dersimspor maç sonucu: 5-1

Haberin Devamı
YORUM YAZ