MENÜ

Beşiktaş'ta Gençlerbirliği alarmı

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde yoğun bir fikstür içerisinde bulunan Siyah-Beyazlılar’da sık sık kadro revizyonu yapılmasına rağmen takım yorgun düştü. Gençlerbirliği’yle oynanacak maç esnasında Başkent’te hava sıcaklığının düşecek olacak olmasını da göz önünde bulunduran Şenol Güneş, harekete geçti.

Beşiktaş'ta Gençlerbirliği alarmı

Spor Toto Süper Lig’de 8 haftanın sonunda topladıkları 20 puanla averaj eksiğiyle Başakşehir’in arkasında ikinci sırada bulunan Beşiktaş'da teknik ekip, cuma günü oynayacakları Gençlerbirliği maçı öncesinde alarma geçti.

Alternatifli bir kadro bulunmasına rağmen 3 günde bir maça çıkarak yorgun düşen takımda, Caner Erkin’in de sezonu kapatması sonrasında morallerin bozulmasının ardından Şenol Güneş, oyuncularını cuma günkü maça hem fiziksel hem de mental anlamda hazırlamak için yoğun çaba sarf ediyor.

Başarılı teknik adamın, maç esnasında Başkent’te hava sıcaklığının oldukça düşecek olmasını da göz önünde bulundurarak bu olumsuz duruma yardımcılarıyla birlikte çözüm üretmeye çalıştığı öğrenildi.


Caner Erkin’in şifası Beşiktaşlı iş adamından


3 bölgede de değişiklik

Tecrübeli çalıştırıcının, cuma günkü maçta, savunma hattında Marcelo’nun yerine Rhodolfo’yu görevlendirebileceği, orta alanda ise sol kanat hattında Olcay Şahan’ı oynatıp, ön liberoda Tolgay ve Gökhan İnler’e forma vererek Atiba’yı kulübeye çekebileceği belirtildi.

Başarılı teknik adamın, Ricardo Quaresma’nın yeride de Ömer Şişmanoğlu’na sağ kanatta forma verip ileri bölgede de Cenk Tosun’u oynatarak Aboubakar’ı Napoli maçına saklayabileceği konuşuluyor.


Beşiktaş Caner Erkin için TFF'den bilgi istedi

Haberin Devamı
YORUM YAZ