MENÜ

Fenerbahçe'de Emenike kendine geldi

Alanya maçında oyundan alınınca küsen ve sosyal medya hesaplarından Fenerbahçe'yle ilgili paylaşımlarını silen Emmanuel Emenike, Konya'ya attığı penaltı golüyle takımına zaferi getirdi ve kendisine geldi.

Fenerbahçe'de Emenike kendine geldi

Manchester United maçına kulübede başlayan, Alanya sınavının da ikinci yarısında oyundan alınınca küsen ve tüm sosyal medya hesaplarından Fenerbahçe’yi çıkaran Emenike için barış vakti... Advocaat’ın ilk 11’de şans verdiği Nijeryalı futbolcu, ilk yarıda takımının kazandığı penaltı vuruşunda topun başına geçti ve fileleri havalandırıp Fenerbahçe’ye 3 puan kazandıran isim oldu. Takımın penaltıcısı Van Persie olmasına rağmen vuruşu Emenike’nin kullanması, 29 yaşındaki futbolcunun gönlünü almak için yapılırken, Advocaat öğrencisini 90 dakika sahada tutmaya da dikkat etti. Dolayısıyla Konya deplasmanında elde edilen zafere en çok sevinen isimlerden biri Emenike’ydi. Attığı penaltı golünün ardından kulübeye koşup Sow’a sarılan tecrübeli futbolcu, ligdeki gol sayısını da 3’e yükseltti.

Salih Uçan kulübeye döndü

Zorya maçından beri forma şansı bulamayan, Ozan Tufan sakatlanınca 11’e dönmesi beklenirken kendisi de sakatlanan Salih Uçan, sonunda kadroya dahil oldu. Advocaat’ın maça kulübede başlattığı genç orta saha oyuncusunun, sakatlık sonrası fiziksel açıdan takım seviyesine yaklaştığında 11’e dahil edileceği bildirildi. Salih’in hedefi, haftaya Karabük karşısında formayı kapabilmek.

Mehmet Topal ucuz atlattı

Kıran kırana geçen Torku Konyaspor maçını kart görmeden tamamlayan Mehmet Topal, cezalı duruma düşmekten kurtuldu. Karşılaşmaya ceza sınırında çıkan tecrübeli futbolcu, dün akşam kart görseydi gelecek hafta Şükrü Saracoğlu’nda oynanacak Karabük maçında forma giyemeyecekti.

Ozan’dan önce Fernandao...

Sakatların bir bir iyileşme sürecine girdiği Fenerbahçe’de, takıma katılacak sıradaki oyuncu Fernandao... Brezilyalı golcünün önümüzdeki hafta takımla çalışmalara başlayacağı, ardından hocanın takdirine göre kadroya alınma şansının doğacağı belirtildi. Ozan Tufan için ise süreç devam ediyor. Genç orta saha oyuncusunun yoğun bir şekilde tedavi edildiği ve geri dönüşünün birkaç hafta daha süreceği kaydedildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ