MENÜ

Konyaspor Braga maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak? Konya Braga muhtemel 11'ler

Konyaspor UEFA Avrupa Ligi'ndeki üçüncü maçında Braga'yı ağırlıyor. Shaktar Donetsk ve Gent maçlarından yenilgiyle ayrılan Aykut Kocaman önderliğindeki Konyaspor, H Grubu'nda kader maçına çıkıyor. Konya'da Braga'yı ağırlayacak temsilcimiz mutlak galibiyet istiyor. 'Konya Braga maçı hangi kanalda kaçta canlı yayınlanacak' sorusunun yanıtı ve Konya Braga canlı / grafikli anlatım linki haberimizde.

Konyaspor Braga maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak? Konya Braga muhtemel 11'ler

UEFA Avrupa Ligi’ne istediği gibi başlayamayan Atiker Konyaspor, Braga karşısında ilk galibiyetini almak istiyor. Konyaspor, ilk maçında grubun favorisi Shakhtar Donetsk’e 1-0, deplasmanda Gent’e ise 2-0 yenildi. Braga ise ilk maçta Gent ile 1-1 berabere kalırken, ikinci maçta Shakhtar'a 2-0 yenildi. H Grubu’nun diğer maçında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk, Lviv Arena’da Gent’i ağırlayacak. Yani temsilcimize gruptan çıkmak adına bu kritik maçta zafer gerekiyor. Aykut Kocaman ve öğrencileri de 3 puana inanıyor.

Vukovic ve Hora belirsiz!
Konyaspor’da defans oyuncu Jagos Vukovic ve forvet Ioan Hora sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmamıştı. Dün yapılan antrenmanda takımla beraber antrenmana çıkan Vukovic ve Hora’nın durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi. Konyaspor - Braga maçı saat 20.00'den itibaren Tivibuspor2'den canlı ve şifreli olarak ekranlara gelecek.

KONYASPOR - BRAGA MAÇI CANLI / GRAFİKLİ ANLATIM

İLK 11'LER:

Konyaspor: Serkan, Volkan, Douglas, Ali Turan, Ömer Ali, Ali Çamdalı, Bajic, Milosevic, Hadziahmetovic, Vukovic, Skubic

Sporting Braga: Matheus, Velazquez, Rosic, Eduardo, Ahmed Hassan, Baiano, Pedro Santos, Alan, Vukcevic Mauro, Goiano

Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe açıklaması

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe iddialarına yanıt verdi. UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynayacakları Braga maçı öncesi konuşan Kocaman, Fenerbahçe'ye geçmiş olsun mesajı da gönderdi. UEFA Avrupa Ligi H Grubu 3. hafta maçında Portekiz ekibi Braga'yı konuk edecek Atiker Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu. Yeşil-Beyazlı takımın hocası, kritik mücadele hakkında, "Shakhtar Donetsk maçından daha iyi durumdayız. Bu maça hazırız. Biraz daha motiveyiz. Braga final oynayan bir takım. Söz vermek doğru bilmiyorum ama son ana kadar işimizi en iyi şekilde yapacağız. Braga karşılaşması ciddi anlamda bize yol gösterici bir maç olacak" ifadelerini kullandı.

'İşime duygularımı karıştırmam'

Kocaman, Fenerbahçe söylentilerine ilişkin ise şöyle konuştu: "Fenerbahçe'ye geçmiş olsun, sıkıntılı durum yaşamışlar. İşime duygularımı karıştırmam. Bu şekilde devam edecek. Bu söylentiler benim dışımda gelişiyor, gurur duyuyorum diyemem. Profesyonelce kendimi takımıma adamış kişilerden bir tanesiyim."

Konya - Braga maç yayın bilgileri

STAT: Konya Büyükşeyir Belediyesi
SAAT: 20.00
YAYIN: Tivibu
HAKEM: Aliyar Agayev

Osmanlıspor-Villarreal maç sonucu: 2-2

Haberin Devamı
YORUM YAZ