MENÜ

Barcelona onu izliyor: Gelson Martins

Barcelona oyuncu izleme komitesinin düzenli olarak Sporting Lizbon'un genç forveti Gelson Martins'i izlediği ortaya çıktı.

Barcelona onu izliyor: Gelson Martins

Geçmişte Luis Figo, Cristiano Ronaldo, Luis Nani, Ricardo Quaresma ve Boa Morte gibi yıldızları dünya futboluna kazandıran Sporting Lizbon bir yıldız daha yetiştirmek üzere...

21 yaşındaki kanat oyuncusu Gelson Martins, Barcelona oyuncu izleme komitesinin radarına takıldı ve yoğun olarak takibe alındı.

Özellikle Sporting Lizbon'un Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'le deplasmanda oynadığı maçta izleyenlerin takdirini toplayan ve 70 dakika sahada kaldıktan sonra yerini Lazar Markovic'e bırakan Gelson Martins, scout'ları büyülemeye devam ediyor.

Transfer için rapor hazır

Genç oyuncu için Barcelona'nın her Sporting Lizbon maçına scout gönderdiği ve oyuncunun transferi için olumlu rapor hazırlandığı belirtildi.

Performansı kanıtladı

Gelson'un takıma katkısı sezon başı olmasına rağmen kendisini hemen gösterdi. Yıldız oyuncu bu sezon Sporting Lizbon'la çıktığı 9 maçta 2 gol atarken, 6 asistle de hücumda ne kadar etkili olduğunu gösterdi. Genç yıldız şimdiden geçen sezonki asist sayısına da ulaşmış oldu.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ