MENÜ

Rüşvet+1 milyon Pound!

İngiltere’de rüşvetle transfer yaptığı ortaya çıkan ve görevi bırakan Sam Allardyce’a bir de tazminat ödendi! Federasyon, 400 bin Pound rüşvet aldığı kesinleşen ‘Big Sam’i göndermek için 1 milyon Pound ödedi, Ada’da yer yerinden oynadı.

Rüşvet+1 milyon Pound!

İngiltere Milli Takımı eski menaceri Sam Allardyce’ın rüşvet almasının yankıları Ada medyasını meşgul etmeye devam ediyor. Son olarak İngiltere Futbol Federasyonu’nun ‘Big Sam’ lakaplı menacerin görevine son vermek için 1 milyon Pound (3.8 milyon Lira) ödemesi eleştirileri de beraberinde getirdi.

İngilizler’in efsane sağ beki Gary Neville, konu ile ilgili yaptığı açıklamada federasyonu tutarsızlıkla suçladı. Neville konuşmasında, “Bu paranın ödenme sebebi, Allardyce’ın istifa etmeyeceğinin herkes tarafından biliniyor olmasıydı.

Federasyon 1 milyon Pound’luk tazminatla uygunsuz bir davranışı ödüllerdirmiş oldu. Eğer ‘ahlaki standartlarımız var’ diyorsanız, buna karşıt hareketlerde bulunamazsınız” diyerek İngiliz yöneticileri ağır biçimde eleştirdi.

67 günde görevi bitmişti

Sam Allardyce, İngiltere’de transfer usülsüzlüğü yapmak için 400 bin Pound rüşvet alırken görüntülenince, 67 gün önce getirildiği İngiltere Milli Takım menacerliği görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Fatih Terim: İster alırım, ister almam!

Haberin Devamı
YORUM YAZ