MENÜ

'Maçın hakkı beraberlikti'

Süper Lig'de oynanacak Akhisar Belediyespor-Gençlerbirliği maçının ardından iki takımın hocası beraberliğin normal sonuç olduğunu söyledi.

'Maçın hakkı beraberlikti'

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, kendi sahalarında 0-0 berabere biten Gençlerbirliği maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Gençlerbirliği gibi iyi defans yapan bir takıma karşı, hafta içi hücum çalıştık. İkiye birler ve verkaçlar yapmak istiyorduk. Kenarlardan topu oyuna iyi sokamadık. Hangi takım kazansa, diğerine yazık olurdu. Devre arasında iki kanat oyuncusu alabiliriz. Bu takımın daha üstlere çıkacağına inanıyorum. Fiziksel açıdan eksiklerimiz var. Oyun ve oyuncuyu geliştirmemiz lazım. Milli takım arası bize iyi gelecek. Akhisar'ı tabanca gibi bir takım yapacağız" diye konuştu.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ise "Fazla gol pozisyonu olmayan bir maç izledik. 90 dakikada bizim Vedat ve Serdar'la 2 pozisyonumuz, rakibin 1 pozisyonu vardı. Bloklar arası mesafeyi daralttık, 25-30 metrede oynuyoruz. Bu da beni memnun ediyor. Şu anda ligin en az gol yiyen takımlarından biriyiz. Doğru yoldayız. Gençlerbirliği ile iyi şeyler yapmak, kendimizden daha fazla söz ettirmek istiyoruz. Hücumda daha iyi olmalıyız. Akhisar evinde puan alamamıştı, galip gelmek istedi ancak oyunun hakkı beraberlikti" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ