MENÜ

DIGITURK4K TEKNOLOJİSİYLE FANATİK'TE MAÇ İZLEME KEYFİ

2 Ekim Pazar günü oynanacak olan Galatasaray-Antalyaspor maçını, Fanatik yazı işleri ve Digiturk ekibi ile birlikte Digiturk4K teknolojisiyle, Trump Towers'taki Fanatik Gazetesi ofisinde izliyoruz. İşte bu müthiş deneyim için sorduğumuz soruya doğru cevap veren talihliler...

DIGITURK4K TEKNOLOJİSİYLE FANATİK'TE MAÇ İZLEME KEYFİ

Galatasaray-Antalyaspor maçını Digiturk'un 4K teknolojisiyle Fanatik Gazetesi'nin Trump Towers ofisinde izleyecek talihliler belli oldu.

Bugün saat 15.00'te Fanatik Twitter hesabı (@fanatikcomtr) üzerinden sorduğumuz "Antalyaspor'a karşı resmi maçlarda Galatasaray'ın son golünü atan futbolcu kimdir?" sorumuza "Umut Bulut" doğru cevabını veren 5 talihlimiz Fanatik yazı işleri ve Digiturk ekibi ile birlikte Fanatik Gazetesi’nde Digiturk4K Teknolojisiyle maç izleme ve Fanatik Gazetesi'nde yorumlama şansını yakaladı.

İŞTE KAZANANLAR:

Asil
Mehmet Erdem @fikrimfirardala
Enes Karabulut @EnesKarabulut17
Erdem @oturanerdem
Erdi Çin @ben_kralim
OznBkrgl @OznBekiroglu

Yedek
Aslı Bayram Yılmaz @asli_onur
Egehan Gokce @egehangokce
Ene8 @Enessinop
İbrahim Aslantas @ibrahimaslantas
Gürkan Güney @Gurkan_Guney


Maç sonrası sizleri neler bekliyor?

Maç sonrası kazanan okuyucularımızın maç yorumlarını ve Digiturk4K deneyimlerini paylaştıkları yazılarına 3 Ekim Pazartesi günü piyasaya çıkacak olan Fanatik Gazetesi'nde yer verilecektir.

YARIŞMA ŞARTLARI

Yarışma 01.10.2016 tarihinde 1 gün 1 yarışma olarak Doğan Gazetecilik A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Yarışma tarihinde, Türkiye genelinde www.fanatik.com.tr (ücretsiz) adresine giriş yapan ve twitter hesaplarından sorunun doğru cevabını #Digiturk4K etiketini kullanarak en hızlı şekilde gönderen ilk 5 kişi yarışmayı kazanmıştır.
Örnek cevap:

Doğru cevabı verenler, cevaplarına #Digiturk4K etiketini ekleyenleden seçilmiştir.. #Digiturk4K

Kazananlar 01.10.2016 Cumartesi günü TSİ 17.00'de www.fanatik.com.tr'de ve Fanatik twitter hesabından (@fanatikcomtr) ilan edilmiştir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. www.fanatik.com.tr internet sitesine ve Fanatik twitter hesabına giriş yaparak kampanyaya katılım ücretsiz olarak düzenlenmiştir. Kampanya katılımında mükerrer katılımlar elenecektir. 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar, katılmış olsalar dahi ikramiye kazanmaları halinde bu ikramiyeler verilmez.

*Kazanan okurların İstanbul dışında ikamet ediyor olmaları durumunda ulaşım bedelleri talihli tarafından karşılanacaktır.

4K HAKKINDA

4K teknolojisinin yaygınlaşması, hem televizyon üreticileri hem de yayın dünyası açısından önemli değişimleri beraberinde getirecek. 4K teknolojisi, görüntü kalitesinin yanı sıra içeriklerde de fark yaratıyor. 4K yayınlarda, çekimler daha net, daha yüksek çözünürlüklü ve daha canlı renklerde olacak. Ayrıca, sahnelerin çekim yöntemlerinde de değişime gidilecek. Tüketici, 4K ile birlikte daha büyük ekranları kullanacağından daha geniş açı ile çekilen görüntüleri en küçük detayına kadar ekrana sığdırmak mümkün olacak. 50 tam kare çekime olanak veren 4K ile özellikle spor karşılaşmaları ve özel efektlerin yer aldığı içeriklerde daha akıcı bir görüntü elde ediliyor.




Haberin Devamı
YORUM YAZ