MENÜ

Balıkesirspor'da prim dopingi

TFF 1'inci Lig'de pazar günü deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek Balıkesirspor'da yönetim, futbolculara Göztepe ve Bandırmaspor maçlarının primleri ödedi.

Balıkesirspor'da prim dopingi

TFF 1'inci Lig'de pazar günü deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek Balıkesirspor'da yönetim, futbolculara Göztepe ve Bandırmaspor maçlarının primleri ödedi.

Lige kötü bir giriş yapan, ilk 2 haftayı puansız geçtikten sonra son 3 haftada 7 puan toplayan kırmızı beyazlılarda primlerin ödenmesiyle birlikte yüzler güldü.

Kulübün içinde bulunduğu maddi darboğazı aşmak için kaynak arayışlarını sürdüren Başkan Feyyaz Çiftçi, "Yoğun çabalarımız sonucunda oyuncularımıza iki maçın primlerini ödedik. Futbolcularımız bu parayı hak etti. Adana Demirspor galibiyetinin primini de önümüzdeki günlerde ödemeyi planlıyoruz. Kaynak arayışlarımız sürüyor. İlerleyen zamanlarda olumlu gelişmeler olacak" dedi.

Pazar günü oynanacak Yeni Malatyaspor maçına büyük önem verdiklerini vurgulayan Çiftçi, "Malatya'dan puan ya da puanlarla dönüp, milli araya huzur içinde girmek istiyoruz. Göztepe ve Adana Demirspor maçlarında onur mücadelesi yapan futbolcu arkadaşlarımın Yeni Malatyaspor'u da yenerek lige ağırlıklarını koyacağına inanıyorum" diye konuştu.

Ankara'da Balıkesir milletvekilleri ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya ile yaptıkları görüşmeler hakkında da bilgi veren Çiftçi, şunları söyledi:

"Ankara ziyaretimizde kulübümüzün içinde bulunduğu maddi sorunlar ve çıkış yolları üzerinde durduk. Bizimle birlikte bir çok kulüp de aynı sıkıntıları yaşıyor.
Özellikle TFF 1'inci Lig'in hala bir sponsoru olmaması ve maçların naklen yayınlanmaması da kulüpleri zor durumda bıraktı. Bu sorunun çözümü içinde milletvekillerimizden yardım istedik."

BALİKESİRSPOR'DA 3 YABANCI FUTBOLCU FIFA'YA BAŞVURDU

Balıkesirspor'da sezon başında kadroda düşünülmeyen Genero Zefuik ile Josip Tadic'in yanı sıra, Denizlispor'a transfer olan Alfred Sankoh'un kulüpten alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle FIFA'ya başvurduğu öğrenildi.

Başkan Feyyaz Çiftçi, üç futbolcunun alacağı olduğunu doğrularken, "Ancak bize bu konuda FIFA'dan resmi bir yazı ya da başvuru gelmedi" dedi.

Kırmızı beyazlılar kadro dışı bıraktığı Zeefuik ve Tadic'in sözleşmelerini feshedemedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ