MENÜ

Akhisar Belediyespor Gençlerbirliği maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Akhisar Belediyespor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geliyor. Akhisar Belediyespor Gençlerbirliği maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Akhisar Belediyespor Gençlerbirliği maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Akhisar Belediyespor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geliyor.

Muhtemel ilk 11'ler

Akhisar Belediyespor: Fatih, Lopes, Caner, Serdar, Ömer Bayram, Custodio, N’Guemo, Sami, Soner, Vaz Te, Rodallega

Gençlerbirliği: Hopf, Ahmet Oğuz, Ahmet Çalık, Kulusic, Uğur, Selçuk, Landel, Serdar, Khalili, Stancu, Muriqi

Akhisar Gençlerbirliği maçı ne zaman saaat kaçta hangi kanalda?

Akhisar Belediyespor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak olan Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta maçı saat 20.00'de başlayacak ve Lig TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Gençlerbirliği, Akhisar Belediyespor maçına hazır

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Ligde şu ana dek yenilmeyen takımlar arasında yer alan başkent ekibi, karşılaşma öncesi son antrenmanını Manisaspor Tarık Almış Spor Tesisleri’nde yaptı.

Teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde, bir saat süren idmana, tedavileri devam ettiği için kırmızı-siyahlı kafileye alınmayan Siarhei Palitsevich ve Ferhat Görgülü katılmadı.

Akhisar Belediyespor, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamladı

Spor Toto Süper Lig’de yarın Gençlerbirliği’ni konuk edecek Akhisar Belediyespor, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Gençlerbirliği maçı öncesinde son çalışmasını Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde gerçekleştiren yeşil-siyahlı ekip, daha sonra Manisa’ya geçip kampa girdi.

Eksik oyuncunun bulunmadığı Ege temsilcisinde, son 2 maçta forma giyemeyen Douglao’nun kamp kadrosunda yer aldığı bildirildi.

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda yarın saat 20.00’de başlayacak Akhisar Belediyespor-Gençlerbirliği maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Uğur Çiftçi: Hedef 3 puan

Gençlerbirliği’nin sol beki Uğur Çiftçi, kırmızı-siyahlı ekibin ligin bu sezon henüz yenilmeyen takımlarından biri olduğunu hatırlattı.

Zor bir deplasman maçına çıkacaklarının farkında olduklarını belirten Uğur, AA muhabirine yaptığı açıklamada "Seriyi devam ettirmek istiyoruz. Hedefimiz 3 puan olacak." dedi.

Akhisar Belediyespor’a geçen sezon şanssız bir son dakika golüyle kaybettiklerini ifade eden Uğur, şunları söyledi:

"Bu kez kazanan taraf biz olmak istiyoruz. İyi bir hava yakaladık. Takım içinde güzel sonuçların getirdiği pozitif bir hava var. Bu sene kendimize hem bireysel hem de takım olarak hedefler koyduk. Bu hedefleri gerçekleştirmek de bu tarz maçları kazanmaktan geçiyor. Mücadelede yüzde yüzümüzü verip, Ankara’ya galibiyetle dönmek istiyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ