MENÜ

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi? Beşiktaş Dinamo 11'ler

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş B grubunda ikinci maçını Dinamo Kiev'e karşı oynuyor. Benfica deplasmanınan 1-1'lik beraberlikle dönen Siyah-Beyazlılar, Vodafone Arena'daki ilk Devler Ligi karşılaşmasında Ukrayna ekibini yıkmayı planlıyor. Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı öncesi son dakika gelişmesi; 11'ler açıklandı. Beşiktaş - Dinamo Kiev canlı linkini haberimizde bulabilirsiniz.

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi? Beşiktaş Dinamo 11'ler

Beşiktaş Dinamo Kiev maçının başlamasına çok kısa bir süre kaldı. Vodafone Arena'daki ilk Şampiyonlar Ligi maçında tribünlerin tamamen dolması bekleniyor. Karşılaşmayı ekranları başında izleyerek futbolseverler ise google başta olmak üzere arama motorlarında 'Beşiktaş Dinamo Kiev maçı hangi kanalda saat kaçta şifreli mi?' ve 'Beşiktaş Dinamo Kiev maçının muhtemel 11'leri' gibi cevabı merak edilen soruları aratıyor. Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı öncesi son dakika bilgileri şöyle

Beşiktaş - Dinamo Kiev canlı / grafikli anlatım

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı UEFA Şampiyonlar Ligi'nin standart saati olan 21.45'te başlayacak. Vodafone Arena'daki mücadele ile aynı saatte B grubunun diğer karşılaşması olan Napoli - Benfica mücadelesi başlayacak.

Beşiktaş - Dinamo Kiev maçı saat 21.45'ten itibaren Tivibuspor'dan naklen ve şifreli olarak yayınlanacak.

Takımların 11'leri şöyle:

Beşiktaş: Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba, Tolgay, Talisca, Adriano, Quaresma, Aboubakar

Dinamo Kiev: Rudko, Morozyuk, Vida, Khacheridi, Antunes, Rybalka, Buyalskiy, Garmash, Gonzalez, Yarmolonko, Moraes.


Beşiktaş - Dinamo Kiev: 1-1


Dinamo Kiev'e bambaşka Kartal

Siyah-Beyazlılar’da teknik ekip, bu akşam Dinamo Kiev mücadelesine Galatasaray derbisinin kadrosundan oldukça farklı bir 11’le çıkacak. Oğuzhan’ın sakatlığının bulunması sebebiyle 10 numara hattında formayı Talisca’ya verecek olan Şenol Güneş, forvet hattında ise Aboubakar’ı görevlendirecek.

Türkiye’yi Devler Ligi’nde temsil eden tek takım olan Beşiktaş, bugün B Grubu ikinci karşılaşmasında Dinamo Kiev’i Vodafone Arena’da konuk edecek. Spor Toto Süper Lig’de haftayı 2-2’lik Galatasaray beraberliğiyle tamamlayan Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, bu akşam sahaya süreceği kadroda derbinin 11’inden önemli değişikliklere imza atacak. İlk olarak derbide ortaya koyduğu performansla beklenenin altında bir görüntü sergileyen Gökhan Gönül’ü kulübeye çekecek olan Güneş, bu ismin yerine Andreas Beck’e forma verecek. Sarı-Kırmızılılar karşısında takımına yeteri kadar katkı sağlayamayan Olcay Şahan’ın yerine ise 11’de Adriano Correia görev alacak.

Tolgay Arslan sürprizi

Sol ayak bileğinde ödem tespit edilen Oğuzhan Özyakup’un probleminin sürmesi nedeniyle bu ismi de kenara alacak olan teknik direktör Şenol Güneş, derbide 10 numara hattında oynattığı Ozzie’nin yerine Anderson Talisca’yı sahaya sürecek. Ek olarak Atiba’nın ön liberodaki partneri olarak Tolgay Arslan’ı belirleyen 64 yaşındaki teknik adam, son haftaların başarılı ismi Gökhan İnler’i ise bu karşılaşmada hafif sakatlığı sebebiyle yedek soyunduracak.

Cenk Tosun kulübeye

Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 5 Süper Lig mücadelesinde 5 gollük performans sergileyen Cenk Tosun’un, bu akşam Dinamo Kiev mücadelesine kulübeden başlaması bekleniyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in, milli yıldızın yerine Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar’ı ilk 11’de görevlendireceği bildirildi.

Napoli - Benfica maçı hangi kanalda saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi’de İtalyan ekibi Napoli sahasında Portekiz ekibi Benfica ile karşılaşacak. Napoli Benfica maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Napoli benfica maçı detaylarını haberimizden okuyabilirsiniz. Ayrıca Napoli Benfica maçının muhtemel 11’leri ve güncel bilgileri de haberimizde...

Şampiyonlar Ligi’de kıyasıya rekabet hız kesmeden devam ediyor. Haftanın sonucu merakla beklenen mücadelesinde Napoli, kendi saha ve seyircisi önündeBenfica karşısında galibiyet istiyor. Napoli Benfica maçı ne zaman, hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte karşılaşma öncesinde bilinmesi gereken detaylar...

Napoli Benfica maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’de oynanacak Napoli benfica maçı 28 Eylül 2016 Çarşamba günü oynanacak. Zorlu mücadele saat 21:45’da başlayacak. İddaa programında 481 koduyla yer alan Napoli benfica maçını Tivibu Spor 3 kanalı naklen yayınlayacak.
Tarih: 28 Eylül 2016 Çarşamba Saat: 21:45 Yayın: Tivibu Spor 3

Gökhan Gönül ve Gökhan İnler yok

Dinamo Kiev maçında Beşiktaş'ın iki önemli eksiği olacak. Galatasaray derbisinde sakatlanan savunmanın sağ kanat oyuncusu Gökhan Gönül ile orta sahadaki önemli isimlerinden Gökhan İnler Ukrayna ekibine karşı forma giyemeyecek. İki yıldız futbolcudan Gönül'ün sakatlığının ciddi olduğu, İnler'in ise tedbir amacıyla görevlendirilmeyeceği ifade ediliyor.

UEFA Gençler ligi maçı: 3-3

UEFA Gençler Ligi'nde Beşiktaş, Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda Dinamo Kiev'i ağırladı. Beşiktaş'ta zaman zaman as takımla antrenmanlara çıkan Eslem Öztürk, Muhammet Enes Durmuş gibi isimler bu maçta ilk 11'de yer aldı.

Siyah Beyazlılar maça iyi başlarken, henüz 3. dakikada Muhammet Öztürk'ün golüyle 1-0 öne geçti. Yusuf Abay, 26'da skoru 2-0 yaparken, 40'ta Muhammed Enes Durmuş farkı üçe çıkardı.

İkinci yarı darmadığın...

İkinci 45 dakika ise Beşiktaş'ın gençleri için tam bir kâbus oldu. Konuk ekip Dinamo Kiev, 10 dakika içinde üç gol buldu. 59'da Lednev ve 66'da Yanakov'un golleri farkı bire indirdi, 69'da ise kaleci İbrahim AKıncı'nın kendi kalesine attığı gol maça beraberliği getirdi.

Akıllara Valerenga faciası geldi

Maçın 3-0'dan 3-3'e gelmesi ise futbolseverleri seneler öncesine götürdü. 5 Kasım 1998 tarihinde İnönü Stadı'nda oynanan ve ilk yarısını Beşiktaş'ın 3-0 önde bitirdiği mücadelede, Norveç ekibi Valerenga ikinci yarıda 3-3'lük beraberliği yakalamış ve Kupa Galipleri Kupası'nda temsilcimizi eleyerek çeyrek finale yükselmişti.

"Sabah oğluma ne diyeceğim?"

Maç sonu ise kulüp tesislerinde kaptan Şifo Mehmet'e tepki gösteren bir taraftar "İlk yarı 3-0 diye oğlumu yatırdım. Şimdi sabah okula gitmeden ben ona ne diyeceğim?" demiş ve bu sözler Türkiye gündemine oturmuştu.

John Carew...

Beşiktaş'ın golleri Oktay Derelioğlu (2) ve Tayfur Havutçu'dan gelirken, Valerenga'da son golü atan ve takımına turu getiren John Carew bu maçtan sonra dünyanın tanıdığı bir forvet olmuştu. Carew önce Rosenborg'a daha sonra da Valencia'ya transfer olmuştu. Norveçli yıldız, 20004/2005 sezonunda da Beşiktaş forması giymişti.

Beşiktaş Dinamo Kiev maçının hakemi

Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi grup maçını Alman Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetecek.

Beşiktaş - Dinamo Kiev maçının iddaa oranları

Dev maç öncesi İddaa Risk Yönetimi, Beşiktaş'ı favori olarak işaret ediyor. Siyah Beyazlılar'ın galibiyetine 1.85'lik oran açıldı. Beraberliğe 3,20, Dinamo Kiev galibiyetine ise 2,90'lık oran verildi. Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Beşiktaş, Benfica deplasmanında Talisca'nın son dakika frikiği ile hayati bir puan alırken, Dinamo Kiev ise evinde ağırladığı güçlü Napoli karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı.

Beşiktaş istatistikleri

Beşiktaş, Dinamo Kiev maçı ile Avrupa kupalarındaki 186. karşılaşmasına çıkmış olacak.

1958 yılında Real Madrid maçı ile başlayan Avrupa kupaları serüveninde bu güne kadar 185 maça çıkan Siyah Beyazlılar, bu karşılaşmalarda 68 galibiyet alıp 79 kez de mağlup olurken, 38 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.

Rakip ağlara 232 gol bırakan Siyah Beyazlıların kalesinde gördüğü gol sayısı ise 262. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 5 kez katılan ve henüz gruplardan çıkma başarısı gösteremeyen Siyah Beyazlıların bu arenada 31 maçta 8 galibiyet 4 beraberlik ve 19 mağlubiyeti bulunuyor. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde 23 gol atarken 57 golü de kalesinde gördü.

Siyah-beyazlı takımın Dolmabahçe’deki yeni stadı, Avrupa kupalarındaki ilk ev sahipliğini futbolun en büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’ndeki bir maçla gerçekleştirecek. Spor Toto Süper Lig’de geçen sezon Beşiktaş ile Bursaspor arasında 11 Nisan’da oynanan karşılaşmayla hizmete giren Vodafone Arena, kısa sürede tarihi anlara sahne oldu.

2 bin 483 gün sonra Şampiyonlar Ligi maçı oynanacak

Dolmabahçe'de 2 bin 483 gün sonra Şampiyonlar Ligi maçı oynanacak. Beşiktaş, Dolmabahçe'deki son Şampiyonlar Ligi mücadelesini 8 Aralık 2009'da Rusya'nın CSKA Moskova ekibi karşısında verdi. BJK İnönü Stadı'ndaki mücadelede siyah-beyazlı takım rakibine 2-1 mağlup olmuştu.

Galibiyetlerin büyük bölümünü sahasında aldı
Siyah-beyazlı takım, Avrupa'nın en büyük futbol organizasyondaki galibiyetlerin büyük bölümünü sahasında aldı. Rakiplerini 15 kez konuk eden Beşiktaş, sahasında 6 galibiyet elde etti. Taraftarları önündeki bir karşılaşmayı beraberlikle tamamlayan siyah-beyazlılar, 8 maçta rakiplerine mağlup oldu.

Evindeki en farklı galibiyeti Barcelona'ya karşı aldı
Beşiktaş, evindeki en farklı galibiyeti İspanya'nın Barcelona takımını 3-0 yenerek elde etti. 2000-2001 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde ikinci kez mücadele eden siyah-beyazlı takım, 19 Eylül 2000'de Dolmabahçe'de Barcelona'yı 3-0 mağlup etti. Bu maçta Ahmet Dursun 2 kez rakip fileleri havalandırırken, Pascal Nouma da tarihi mücadelede gol sevinci yaşadı. Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez 1997-1998 sezonunda yer alan Beşiktaş, bu dönemde Fransa'nın Paris Saint Germain ekibine 3-1 üstünlük sağlamıştı.

En farklı yenilgisi Wolfsburg'a karşı
Siyah-beyazlı takım, evindeki en farklı galibiyeti de Almanya temsilcisi Wolfsburg'a karşı aldı. 2009-2010 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde bir kez daha yer alan Beşiktaş, Alman rakibine 3-0 yenildi.

Son üç iç saha maçından mağlup ayrıldı
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde sahasında yaptığı son 3 maçı mağlubiyetle tamamladı. Ligde bu sezonki ilk iç saha mücadelesini Dinamo Kiev ile yapacak siyah-beyazlı ekip, 2009-2010'daki organizasyonda evinde başarısız performans sergiledi. CSKA Moskova, Manchester United ve Wolfsburg ile aynı grupta yer alan Beşiktaş, Dolmabahçe'de bu ekiplerle yaptığı 3 maçı da yitirdi.


Beşiktaş Dinamo Kiev maçının hakemi Felix Zwayer



İşte Beşiktaş'ın muhtemel Dinamo Kiev 11'i



Rebrov: Beşiktaş’ın atak gücünü iyi biliyoruz

Haberin Devamı
YORUM YAZ