MENÜ

TVF Pro Beach Tour Nilüfer Etabı Sona Erdi

Nilüfer Belediyesi işbirliği ile düzenlenen ve derece alan sporculara toplam 40.000 TL para ödülünün dağıtıldığı TVF Pro Beach Tour Nilüfer Etabı, bugün (25 Eylül) TVF Cengiz Göllü Plaj Voleybolu Tesisi’nde oynanan yarı final, üçüncülük-dördüncülük ve final karşılaşmaları ile sona erdi.

TVF Pro Beach Tour Nilüfer Etabı Sona Erdi

TVF Pro Beach Tour’da bugün (25 Eylül) oynanan karşılaşmaların sonuçları şöyle;

Bayanlar Kategorisi Yarı Final Karşılaşmaları

Milena Matic / Marija Milosevic 0-2 Karolína Řeháčková / Magdalena Dostálová
Hatice Can Tonbul / Viktoriia Smetaniuk (Koala) 1-2 Merve Nezir / Esra Betül Çetin

Erkekler Kategorisi Yarı Final Karşılaşmaları

Sefa Urlu / Murat Giginoğlu 2-0 Kemal Şah / Mehmet Çıvgın (Yakın Doğu Üniversitesi)
Hasan Hüseyin Mermer / Ali Osman Nurettin 0-2 Hakan Göğtepe / Volkan Göğtepe (Sunak Petrol)

Bayanlar Kategorisi Üçüncülük - Dördüncülük Karşılaşması

Milena Matic / Marija Milosevic 2-0 Hatice Can Tonbul / Viktoriia Smetaniuk (Koala)



Erkekler Kategorisi Üçüncülük - Dördüncülük Karşılaşması

Hasan Hüseyin Mermer / Ali Osman Nurettin 2-1 Kemal Şah / Mehmet Çıvgın (Yakın Doğu Üniversitesi)

Erkekler Kategorisi Final Karşılaşması

Hakan Göğtepe / Volkan Göğtepe (Sunak Petrol) 0-2 Sefa Urlu / Murat Giginoğlu

Bayanlar Kategorisi Final Karşılaşması

Karolína Řeháčková / Magdalena Dostálová 0-2 Merve Nezir / Esra Betül Çetin

Bu sonuçların ardından Erkekler Kategorisi’nde Sefa Urlu / Murat Giginoğlu ikilisi turnuvayı şampiyon olarak tamamlarken, Hakan Göğtepe / Volkan Göğtepe (Sunak Petrol) ikilisi ikinci, Hasan Hüseyin Mermer / Ali Osman Nurettin ikilisi ise üçüncü oldu.

Bayanlar Kategorisi’nde Merve Nezir / Esra Betül Çetin ikilisi turnuvayı şampiyon olarak tamamlarken, Çek Cumhuriyeti’nden Karolína Řeháčková / Magdalena Dostálová ikilisi ikinci, Sırbistan’dan Milena Matic / Marija Milosevic ikilisi ise üçüncü oldu.

Erkekler Kategorisi’ni üçüncü olarak tamamlayan Hasan Hüseyin Mermer / Ali Osman Nurettin ikilisi madalya ve ödüllerini Özel Petmer Tıp Merkezi Yönetim Kurulu adına Zehra Gümüş ve Nilüfer Belediyesi Özel Kalem Müdürü Pınar Yeşilçiçek’ten aldı.



Turnuvayı Erkekler Kategorisi’nde ikinci olarak tamamlayan Hakan Göğtepe / Volkan Göğtepe (Sunak Petrol) ikilisi madalya ve ödüllerini Nilüfer Belediye Spor Kulübü Başkanı Ali Karamık ve Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Milli Takım Menajeri Ercan Gürel’den aldı.
TVF Pro Beach Tour Nilüfer Etabı Erkekler Kategorisi’ni şampiyon olarak tamamlayan Sefa Urlu / Murat Giginoğlu ikilisi ise ödül ve madalyalarını Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Fırat Emiroğlu ve Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Koordinatörü Soner Erdoğmuş’tan aldı.

Bayanlar Kategorisi’ni üçüncü olarak tamamlayan Milena Matic / Marija Milosevic ikilisi madalya ve ödüllerini Bursa Divan Otel Müdürü Serhat Topaç ve Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Nilgün Berk’ten aldı.

Turnuvayı Bayanlar Kategorisi’nde ikinci olarak tamamlayan Merve Nezir / Esra Betül Çetin ikilisi madalya ve ödüllerini Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu ve Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci’den aldı.

TVF Pro Beach Tour Nilüfer Etabı Bayanlar Kategorisi’ni şampiyon olarak tamamlayan Merve Nezir / Esra Betül Çetin ikilisi ise ödül ve madalyalarını Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Atakan Çorbacı ve Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Koordinatörü Soner Erdoğmuş’tan aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ