MENÜ

'Bursa için az bile'

Kurtardığı penaltıyla galibiyette başrol oynayan Harun Tekin, “Hissettim, o tarafa gittim ve çıkardım. Galibiyette de pay sahibi olduğum için mutluyum. İnşallah kariyerime böyle güzel maçlar sığdırırım. Bursa için daha fazlasını yapmalıyız” dedi.

'Bursa için az bile'

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında sahasında karşılaştığı Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup eden Yeşil-Beyazlılar’da, 27 yaşındaki file bekçisi Harun Tekin kurtardığı penaltı ve performansıyla maça damga vuran isim olmayı başardı.

O anları değerlendiren ve performansıyla ilgili konuşan Harun, “Zor bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz. Oyuna iyi başlamadık. İlk yarı çok pozisyon verdik ve tutuktuk biraz. İlk yarı bittiğinde arkadaşlarla konuştuk. Daha iyi mücadele ettik. Golü de bulduk. Biraz zorlandık. Kazandığımız için çok mutluyuz” dedi.

‘Taraftarımız itici güç’

Kurtardığı penaltı pozisyonunun hatırlatılması üzerine ise Tekin, “Taraftarlarımız bizim itici gücümüz. Gerçekten bizi çok iyi desteklediler. Geçen hafta da çok iyi desteklemişlerdi. Onların sayesinde kazandık. Ben de penaltı kurtardım ve iyi bir oyun sergiledim. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. İnşallah kariyerimde böyle güzel maçlar sığdırırım” dedi.

‘Milli takımı bekliyorum’

Sözlerine devam eden Harun şunları söyledi: “Hissettim, o tarafa gittim ve çıkardım. Galibiyette de pay sahibi olduğum için mutluyum. Bütün takım arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Milli takıma gitmek çok zor. İnşallah performansımla devamlı seçilmeye devam ederim.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ