MENÜ

İsmail Kartal: Onları en iyi ben tanıyorum

Efsanesi olduğu Fenerbahçe'nin karşısına çıkmaya hazırlanan Gaziantepspor'un patronu İsmail Kartal, duygularını Fanatik'le paylaştı.

İsmail Kartal: Onları en iyi ben tanıyorum

Yıllarca Sarı-Lacivertli formayı başarıyla terletti. Adını kulübün efsaneleri arasına yazdırdı. Daha sonra yardımcı antrenör olarak Fenerbahçe’ye hizmet etti. 2014-15 sezonunda teknik direktörlüğe yükseldi. İsmail Kartal, Kanarya’ya karşı teknik direktörlük kariyerinde ilk kez bu pazar günü rakip olacak. Kariyerinin en duygusal maçlarından birine çıkacak olan 55 yaşındaki teknik adam, zorlu mücadele öncesinde FANATİK’e konuştu.

‘Sonuna kadar savaşacağız’

İsmail Kartal, Gaziantepspor’da dar bir kadro rotasyonuna sahip olduklarını söyleyerek, “Buna rağmen çok iyi mücadele eden bir takım haline geldik. Başakşehir karşısındaki futbolumuzu herkes gördü. Şanssız bir golle o karşılaşmayı kaybettik” ifadelerini kullandı. Kartal, Fenerbahçe mücadelesinin kendileri açısından son derece önemli olduğunu belirterek, “Acil puanlara ihtiyacımız var. Bunun için sonuna kadar savaşacağız” diye konuştu. Başarılı çalıştırıcı, yıllarca Sarı-Lacivertliler’in teknik ekibinden yer aldığını hatırlatarak, “Fenerbahçe’yi benim kadar iyi tanıyan teknik adam sayısı çok azdır. Bu da bizim avantajımız olacak” dedi.

‘Coşkulu olacaklarına eminim’

55 yaşındaki çalıştırıcı, Fenerbahçe karşısında çok zorlu bir 90 dakikanın kendilerini beklediğini belirtti. İsmail Kartal, “Rakibimiz, Kasımpaşa’yı yenerek moral buldu. Ülker Stadı’nda, kendisini taraftarına affettirmek için sahaya çıkacak bir takımla oynayacağız. Çok coşkulu ve istekli olacaklarına eminim. Kadrolarında birbirinden önemli yıldızlar var. Ancak biz de elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Buradan alacağımız puan, sadece tablodaki yerimiz için değil, kendimize olan güvenimizin artması açısından da son derece önemli” ifadelerini kullandı.

Yusuf Dursun


İsmail Kartal: İyi futbola puan vermiyorlar

Haberin Devamı
YORUM YAZ