MENÜ

Aras Özbiliz: Asla pes etmem

Beşiktaş'ın Devler Ligi kadrosunda yer almayan Aras Özbiliz, ülkesi Ermenistan basınına çarpıcı açıklamalar yaptı.

Aras Özbiliz: Asla pes etmem

Geçen sezonun devre arasında kadroya katılan ve hemen ardından sezon sonuna kadar İspanyol Rayo Vallecano takımına kiralandıktan sonra tekrar takıma katılan Aras Özbiliz, ülkesi Ermenistan basınına çarpıcı açıklamalar yaptı.

Başkan Fikret Orman’ın transferi gerçekleştiğinde, “Onu uzun süredir takip ediyorduk. Aras kesinlikle Türkiye’yi mest edecek yeteneklere sahip. Özellikleri itibarıyla Mesut Özil’e benzetiyorum. Gökhan Töre’nin yerini alacak” demişti. Ancak teknik direktör Şenol Güneş, milli aradaki Danimarka karşılaşmasında sakatlanan Aras’ı, Şampiyonlar Ligi kadrosuna almadı.

‘Geleceği kestiremiyorum’

Bu yüzden biraz üzgün olduğunu belirten 26 yaşındaki kanat oyuncusu şunları söyledi: “Beşiktaş ile 4 yıllık kontrat imzaladım. Hiçbir futbolcu, forma giymeyeceği bir takıma dört yıllık imza atmaz. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir takım ve her futbolcu orada oynamak ister. Futbolda her şey olabilir, bu yüzden gelecekte ne olacağını kestiremiyorum. Buraya tamamen kendi isteğimle geldim. Asıl önemli olan sizi gerçekten isteyen bir kulübe gitmenizdir. Spartak Moskova artık beni istemiyordu. Kimse istenmediği yerde kalmak istemez. Çünkü hocanın, yönetimin size güvenmesine ihtiyaç duyarsınız.”

‘İyi bir karar verdim’

“Beşiktaş da Devler Ligi’nde oynayacak bir takım olarak bana ilgi gösterdi. Kulüp beni gerçekten uzun süredir transfer etmek istiyordu. Futbol bağlamında iyi bir tercihti. İyi bir karar verdim, isteyerek transfer oldum. Ayrıca Beşiktaş’a gelmeyi seçtiğim için de çevremden hiç olumsuz reaksiyon almadım. Taraftarlar da bana destek oluyor. Asla pes etmeyeceğim ve Avrupa’da olmasa da, takımıma hem Süper Lig’de hem de Türkiye Kupası’nda katkı yapmak için elimden geleni göstereceğim.”


Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup açıklaması

Haberin Devamı
YORUM YAZ